چهارشنبه 22 اسفند 1403

بارش باران در برخی نقاط مرکزی و غربی کشور / افزایش آلودگی هوا در شهرهای صنعتی غرب کشور

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
بارش باران در برخی نقاط مرکزی و غربی کشور / افزایش آلودگی هوا در شهرهای صنعتی غرب کشور

صادق ضیائیان در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، در تشریح آخرین وضعیت جوی کشور اظهار داشت: امروز در شمال‌غرب و غرب کشور، همچنین جنوب‌غرب و مناطقی از دامنه‌های زاگرس مرکزی بارش باران و وزش باد شدید موقت و کاهش دما را شاهد هستیم که در ارتفاعات و مناطق سردسیر با بارش برف همراه است.

وی ادامه داد: سامانه بارشی که وارد کشور شده است، روز آینده 18 اسفند در دامنه زاگرس مرکزی و جنوبی و بخش‌هایی از مرکز کشور فعال است و از بعدازظهر یکشنبه در دامنه‌های زاگرس مرکزی، شمال فارس، شمال کرمان، جنوب استانهای اصفهان و یزد و ارتفاعات جنوب‌شرقی کشور سبب بارش می‌شود.

مدیر پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی افزود: این سامانه روز دوشنبه 19 اسفند در جنوب شرق کشور به ویژه مرکز و جنوب استان کرمان، جنوب سیستان و بلوچستان و استان هرمزگان متمرکز است و در این نقاط موجب رگبار باران، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید می‌شود و سامانه مذکور اواخر وقت دوشنبه از جنوب‌شرق خارج خواهد شد.

ضیائیان اظهار داشت: امروز در غرب و جنوب‌غرب کشور وزش باد شدید داریم و از امروز تا جمعه هفته جاری در شرق و جنوب‌شرق کشور وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: از روز سه‌شنبه 20 اسفند تا پایان هفته به دلیل سکون نسبی هوا، غلظت آلاینده‌های جوی در شهرهای صنعتی و پرجمعیت نیمه غربی کشور افزایش می‌یابد.

مدیر پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی در تشریح وضعیت جوی پایتخت گفت: آسمان تهران روز آینده ابری با پیش‌بینی بارش خفیف خواهد بود و به تدریج از بعدازظهر ابرها کاهش می‌یابد. بیشینه و کمینه دما فردا در تهران 16 و 6 درجه خواهد بود.

وی ادامه داد: امروز در تهران جهت وزش باد، جنوب شرقی و سرعت آن 18 کیلومتر بر ساعت است؛ امروز دید افقی در تهران بیش از 10 کیلومتر و نم نسبی 25 درصد است.

وی اضافه کرد: روز آینده بندرعباس با بیشینه دمای 29 درجه بالای صفر گرمتری مرکز استان و شهرکرد با کمینه دمای 7 درجه زیر صفر سردترین مرکز استان خواهد بود.

انتهای پیام / ب

آلودگی هوا بارش باران بارش هواشناسی