بازار ارز
بازار ارز
کاهش اخیر قیمت دلار در بازار آزاد، این پرسش را برای فعالان اقتصادی ایجاد کرده است که آیا دلار به قیمت 60 هزار تومان بازخواهد گشت یا خیر.
بخشی از نوسانات اخیر در بازار طلا در کشور متاثر از بازار جهانی طلا بوده و اونس جهانی باعث افزایش قیمت طلا میشود. کارشناسان نظر داده بودند که تا پایان سال 1402 اونس طلا به 2000 دلار میرسد و در حال حاضر اونس جهانی طلا روی 2377 دلار است. این موضوع نشان میدهد که طلا جهانی گران شده و این افزایش فقط مختص کشور ما نیست. قیمت طلا و سکه در طول معاملات روز یکشنبه هر سه روند افزایشی، کاهشی و...
رئیس مجلس تاکید کرد: دولت و مجلس باید در موضوعات مرتبط با ارز با هم اتفاق نظر داشته باشند تا مردم از این وضعیت بیش از پیش آسیب نبینند.
از منظر تحلیلگران اقتصادی کریدور ششم منطقه تعادلی برای قیمت دلار محسوب میشود و به نظر میرسد سیاستگذار نیز قصد ندارد قیمت دلار را از این منطقه پایینتر نگه دارد. قیمت دلار در دومین روز هفته با کاهش ارزش بازگشایی شد. روند نزولی این اسکناس در روز یکشنبه به صورت پلکانی ادامه داشت و در نهایت با کاهش هزار و 100 تومانی در پله چهارم کریدور ششم بسته شد.
معاون اول رییس جمهور رسوب کالا در مبادی گمرکی را از مهمترین دغدغههای دولت عنوان کرد و گفت: رویه کنونی در ثبت سفارش و تخصیص ارز باید تغییر یابد.
دولت در آخرین عرضه خود، قیمت های متفاوتی را برای فروش سکه در نظر گرفته است. سکه تمام بهار آزادی را با نرخ دلار 73 هزار تومانی، ربع سکه را با نرخ دلار بالای 90 هزار تومانی و نیم سکه را با نرخ دلار 84 هزار تومانی عرضه کرده است.
بانک مرکزی اعلام کرد تورم دوازدهماهه شاخص بهای تولیدکننده با 50.0 واحد درصد کاهش از 82.6 درصد شهریور 1400 به 32.6 درصد در اسفند 1402 کاهش یافت.
اقتصادنیوز: امروز مرکز مبادله ارز و طلا شاهد پرش قیمت دلار بود. از سوی دیگر طلا گران شد و قیمت سکه امامی هم در محدوده 43 میلیون و 100 تا 43 میلیون و 300 هزار تومان نوسان داد.
بررسی میدانی بازار ارز در میدان فردوسی نشان میدهد از ابتدای معاملات امروز یکم اردیبهشت، قیمت دلار در بازار غیررسمی ثابت مانده است.
کارشناس اقتصادی گفت: اگر ارزش پول ملی حفظ شود، تورم کاهش مییابد، قدرت خرید مردم بالا میرود و رکود کم میشود.
معاون اول رییس جمهور رسوب کالا در مبادی گمرکی را از مهمترین دغدغههای دولت عنوان کرد و گفت: رویه کنونی در ثبت سفارش و تخصیص ارز باید تغییر یابد.
اقتصادنیوز: معاون اول رییس جمهور رسوب کالا در مبادی گمرکی را از مهمترین دغدغههای دولت عنوان کرد و گفت: رویه کنونی در ثبت سفارش و تخصیص ارز باید تغییر یابد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در دومین جلسه محمد مخبر معاون اول رییس جمهور با هیات رییسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران که صبح امروز (یکشنبه) برگزار شد، درخصوص مشارکت اتاق بازرگانی برای توسعه مهارت آموزی در دوره متوسطه دوم و هنرستانها و همچنین رفع چالشهای ارزی فعالان اقتصادی بحث، بررسی و تصمیم گیری شد. مخبر در این جلسه با تاکید بر اینکه نجات اقتصادی کشور با مدیریت،...
در جلسه معاون اول رئیس جمهور با هیات رئیسه اتاق بازرگانی برای توسعه مهارتآموزی در دوره متوسطه دوم و رفع چالشهای ارزی فعالان اقتصادی تصمیمگیری شد.
معاون اول رئیسجمهور رسوب کالا در مبادی گمرکی را یکی از مهمترین دغدغه های دولت عنوان کرد و افزود: رویه کنونی در ثبت سفارش و تخصیص ارز باید تغییر یابد.