بازیهای آموزشی و درمانی در کشور مغفول مانده است / بازیسازان صرفا به دنبال سرگرمی نباشند
ساینا میر گفت: در کشور صرفا به جنبه سرگرمی بازیهای رایانهای توجه شده در صورتی که بسیاری از متخصصان، بازی را درمان بسیاری از بیماریها مثل آلزایمر و اوتیسم میدانند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ساینا میر یک بازی ساز در گفتگو با خبرنگار "تیتریک" گفت: هنوز ذهنیتی بابت بازی های جدی در کشور و به ویژه میان خانواده ها شکل نگرفته است.
وی ادامه داد: بازی هایی که علاوه بر سرگرمی، مخاطب را پای آموزش و درمان می کشد و به غیر از سرگرمی اهداف دیگری دارد. میر افزود: در کشور به جنبه صرفا سرگرمی بازی های رایانه ای توجه شده است، در صورتی که بسیاری از متخصصان بازی را درمان بسیاری از بیماری ها مثل آلزایمر، اوتیسم و... می دانند. این بازی ساز با بیان اینکه کشورهای پیشرفته دنیا به اهمیت بازی های جدی در آموزش و درمان پی برده اند، تصریح کرد: آلمان جزو کشورهای پیشرو در این زمینه است و پیش بینی می شود در چند سال آینده به کشوری پیشرو در صنعت بازی سازی تبدیل شود. وی گفت: غالب بازی های ساخته شده در کشور بر پایه سرگرمی است اما تنها دو شرکت بازی ساز به حوزه بازی های جدی در کشور ورود کرده اند اما تا همگانی شده این نوع بازی ها فاصله زیادی داریم. میر با اشاره به اینکه بازی های آموزشی - درمانی بسیاری از آسیب های بازی های صرفا سرگرمی را کاهش می دهد، ادامه داد: این بازی ها با یک تیم تخصصی روانشناسی و کادر درمان برنامه ریزی و تالیف می شود یعنی بازی سازان به تیم پزشکی وصل شده و بازی را می سازند. این بازی ساز در خاتمه خاطرنشان کرد: امیدواریم متولیان مربوطه توجه جدی به این حوزه داشته باشند و بتوانیم با فرهنگ سازی و تبلیغات صحیح، ذهن ها را به سمت این نوع بازی ها سوق دهیم.انتهای پیام /