دوشنبه 13 اسفند 1403

بازی‌های پاراآسیایی | خسروی: امیدوارم بتوانم راه سیامند رحمان را ادامه دهم

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
بازی‌های پاراآسیایی | خسروی: امیدوارم بتوانم راه سیامند رحمان را ادامه دهم

به گزارش خبرنگار اعزامی فارس از چین، یاسین خسروی با بیان این مطلب که دوست داشت با مرحوم سیامند رحمان در یکی از اعزام های کاروان ایران حضور داشت، گفت: از نبود سیامند رحمان واقعا خیلی ناراحتم و جا دارد یادی از اعجوبه پاراوزنه برداری کنیم.

وی افزود: خیلی دوست داشتم در یکی از اعزام های کاروان ایران به بازی های پاراآسیایی همراهش باشم اما نشد. امیدوارم بتوانم راهش را ادامه دهم و اخلاق خوب و رکوردهای او را داشته باشم.

ملی پوش پارادوومیدانی کشورمان که در ماده پرتاب نیزه و ماده F57 صاحب نشان طلا شد، اظهارداشت: خیلی خوشحالم که مدال طلای ماده پرتاب وزنه کلاس F57 را کسب کردم چون واقعا سختی کشیدیم. یکسال در اردو تمرین کردم و دو ماه پدر و مادرم را ندیدم و خدا را شکر مزد زحماتی که کشیدیم را گرفتم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: این مدال را به ملت شریف ایران بخصوص کرمانشاهی ها تقدیم می کنم.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید یاسین خسروی پارا دوومیدانی بازی‌های پاراآسیایی هانگژو این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است