بانک مرکزی
بانک مرکزی
بازار به بازگشت همتی واکنش مثبت نشان داد، اما اقتصاد زیر بار تورم و نقدینگی سنگین نفس میکشد.
نماینده مردم دورود و ازنا گفت: فردی را که مجلس دست رد به سینهاش میزند دولت دست به سینهاش میماند؛ این یعنی دهن کجی به مجلس و به نمایندگان مردم؛ چه جور انتظار دارید که مجلس تمام قد در خدمت شما باشد؟
یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر نرخ رشد نقدینگی در کشور 41 درصد است که باید به مهم بیش از گذشته توجه شود
سخنگوی دولت گفت: همتی به سمت رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران با دریافت بیشترین امتیاز از سوی خبرگان حوزه بانکی صورت گرفت و با رای اعتماد دولت به ایشان نهایی شد.
طبق اعلام بانک مرکزی سقف تراکنش با رمز ثابت کارتهای بانکی 500 هزار تومان شد.
سخنگوی دولت انتخاب عبدالناصر همتی به ریاست بانک مرکزی را «دریافت بیشترین امتیاز از سوی خبرگان حوزه بانکی» عنوان کرد.
سهام یکی از سوددهترین پالایشگاههای کشور در آستانه عرضه قرار گرفت. با مصوبه هیأت واگذاری، 17.9 درصد از سهام پالایشگاه ستاره خلیج فارس به فروش میرسد و سازمان خصوصیسازی موظف شده ظرف یک ماه آینده تکلیف اراضی و بدهی ارزی این شرکت را مشخص کند.
سخنگوی دولت اعلام کرد: فرآیند انتخاب «عبدالناصر همتی» به سمت رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران با دریافت بیشترین امتیاز از سوی خبرگان حوزه بانکی صورت گرفت.
اقتصادنیوز: عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با انتقاد از وضعیت پزونده های اقتصادی گفت: مالک متخلف بانک آینده راست راست راه میرود و به ریش مردم میخندد.
عبدالناصر همتی به عنوان رئیس کل جدید بانک مرکزی انتخاب شد.
عبدالناصر همتی به عنوان رئیس کل جدید بانک مرکزی انتخاب شد.
عبدالناصر همتی به عنوان رئیس کل جدید بانک مرکزی انتخاب شد.
مهاجرانی در توئیتی نوشت: فرآیند انتخاب آقای دکتر همتی به سمت رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران با دریافت بیشترین امتیاز از سوی خبرگان حوزه بانکی صورت گرفت و با رای اعتماد دولت به ایشان نهایی شد.
عبدالناصر همتی به عنوان رئیس کل جدید بانک مرکزی انتخاب شد.