چهارشنبه 3 بهمن 1403

با بازگشایی مدارس شبکه شاد کنار گذاشته می‌شود؟

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
با بازگشایی مدارس شبکه شاد کنار گذاشته می‌شود؟

سرپرست معاونت آموزش ابتدایی از ادامه فعالیت های شبکه شاد به صورت آموزش تلفیقی خبر داد و گفت: مدارس از شبکه شاد به عنوان یک بستر آموزشی در تلفیق با شرایط حضوری بهره خواهند برد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، معصومه نجفی در گفت و گویی با تاکید بر ضرورت برقراری احساس امنیت و آرامش دانش آموزان در مدارس، که پس از دوسال آموزش مجازی، امسال به شکل حضوری در مدارس حضور خواهند یافت؛ اظهار کرد: راه اندازی موکب های قصه گویی، شعرخوانی و نقاشی در مدارس می تواند ضمن ایجاد یک فضای شاد معنوی که شبیه به حال و هوای این روزهای زندگی بچه ها است؛ جایگزین خوبی برای ایستادن های طولانی در صف باشد.

نجفی زمان رسمی بازگشایی مدارس را از شنبه دوم مهرماه افزود: آئین شکوفه ها مطابق برنامه هرساله آموزش و پرورش برای کلاس اولی ها پنج شنبه سی و یکم شهریورماه در سراسر کشور برگزار خواهد شد و مدارس ابتدایی در این روز باشکوه میزبان حضور پرشور کودکان کلاس اولی خواهند بود.

سرپرست آموزش ابتدایی با اشاره به ادامه روند فعالیت شبکه شاد به صورت آموزش تلفیقی، تصریح کرد: معلمان در دوسال گذشته با استفاده از فناوری های نوین و از طریق بستر شاد محتوای آموزشی خود را در اختیار دانش آموزان قرار می دادند و در زیست بوم جدید نیز در کنار آموزش های حضوری مدرسه این بستر فعال خواهد بود و از آن به عنوان یک بستر آموزشی در تلفیق با شرایط حضوری بهره خواهند برد.

وی ادامه داد: نتایج ارزیابی طرح جبران و تثبیت یادگیری که از تابستان گذشته برای دانش آموزان نیازمند به تلاش و قابل قبول در دوره ابتدایی برگزار شد و اقدامات این معاونت در راستای ارتقاء و تثبیت یادگیری دروس فارسی و ریاضی دانش آموزان پایه اول و دوم و دروس فارسی، ریاضی و علوم دانش آموزان چهارم تا ششم، مثبت بوده است و توانسته به اهداف خود دست یابد.

نجفی افزود: این اتفاق خوب در سال تحصیلی جدید نیز ادامه خواهد داشت و معلمان با شناسایی و رصد مجدد دانش آموزان در یادگیری مهارت های چهارگانه زبانی (خواندن، نوشتن، گوش کردن و صحبت کردن) به تقویت این مهارت ها و جبران ضعف های احتمالی خواهند پرداخت.

سرپرست معاونت آموزش ابتدایی نسبت به لزوم توانمندسازی و ارتقاء شناخت معلمان از تمام ارکان برنامه درسی از جمله رویکرد، هدف، روش تدریس، محتوا و ارزشیابی تاکید و تصریح کرد: قطعا با ایجاد این درک از محتوای کتب درسی شاهد اتفاقهای خوبی در فرایند تدریس معلمان خواهیم بود.

بیشتر بخوانید:

چگونه کلاهبرداران در نرم‌افزار «شاد» را شناسایی کنیم؟

233233

کد خبر 1676503