برای از بین رفتن فقر تلاش کنیم
قم - مرجع تقلید شیعیان با اشاره به وجود دو فقر اقتصادی و طبیعی گفت: جلوی فقر طبیعی را نمیشود گرفت و ننگ نیست اما فقر اقتصادی ننگ است لذا باید به سمتی حرکت کنیم که فقری نباشد.
قم - مرجع تقلید شیعیان گفت: فقر دو گونه است، فقر اقتصادی و فقر طبیعی؛ جلوی فقر طبیعی را نمیشود گرفت، فقر طبیعی ننگ نیست؛ اما فقر اقتصادی ننگ است و لذا باید به سمتی حرکت کنیم که فقری نباشد.
به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله عبدالله جوادی آملی در دیدار مرتضی سقاییان نژاد شهردار قم ضمن تقدیر و تشکر از زحمات شهرداری قم بیان داشت: این جلسات برای ترمیم کمبودهاست و اگرنه کارهای خیلی خوبی در شهرداری انجام شده که خداوند انشا الله این کارهای مثبت را از شما و همه همکارانتان قبول کند.
وی ادامه داد: مشکل اساسی این است که گاه ما شهری حرف می زنیم ولی شخصی فکر میکنیم، اینکه در برخی موارد بخش خصوصی از بخش دولتی جلوتر هست نه این است که آن آقا درس بیشتر خوانده و یا کوشش بیشتری کرده، بلکه دیدش فرق میکند، چرا که فکر میکند و میداند که تا زنده است باید کار خوب انجام دهد.
این مرجع تقلید بیان داشت: کارمندان شهرداری نیز باید اینگونه بیاندیشند که تا زنده ایم شهری فکر کنیم و نه شخصی و لذا اگر اینگونه بود وقتی مردم مراجعه میکنند برای طرحهای خودشان آنها را معطل نکرده و کار امروزشان را به فردا نمیسپارند، لذا اگر کسی فرصت دارد و میتواند کار مردم را انجام دهد، باید کار آنها را راه بیاندازد و در غیر این صورت شخصی عمل کرده است!
وی بیان داشت: ما خیال نکنیم که کار را برای دولت انجام میدهیم، بلکه باید باور کنیم که زنده ایم که هستیم و هستیم، باید با کمک کردن به مردم و معطل نکردن کار آنها، توشهای برای آخرت خود تهیه کنیم.
آیت الله جوادی آملی بیان داشت: ای کاش هر شب قرآن به سر میگذاشتیم از بس معارف قرآن کریم زنده است، معارف الهی به ما میگوید اگر میخواهید آدم باشید، اگر میخواهید رشد کنید، باید جهانی فکر کنید، ما در یک دهکده هستیم که با مردم ارتباط داریم و باید خیر همگان را از خداوند بخواهید.
وی ادامه داد: در بیان اهل بیت علیهم السلام آمده که اگر کسی یک درخت تشنه ای را سیراب کند همانند این است که یک مؤمن تشنه ای را سیراب کرده است؛ آیا این دین بوسیدنی نیست؟! این معارف قبل از درج در حقوقهای بین المللی در مکتب ما وجود داشته که باید آنها را بشناسیم و به آنها عمل کنیم.
آیت الله جوادی آملی در بخش دیگری از سخنان خود ابراز داشت: فقر دو گونه است، فقر اقتصادی و فقر طبیعی؛ جلوی فقر طبیعی را نمیشود گرفت، فقر طبیعی ننگ نیست؛ اما فقر اقتصادی ننگ است و لذا باید به سمتی حرکت کنیم که فقری نباشد، نه اینکه فقیری نباشد، همانگونه که امیرالمومنین علی (علیه السلام) فرمود: «لو تَمثل لِی الفقر رجلاً لَقَتلتُهُ»؛ من اگر فقر را ببینم، گردن فقر را می زنم! من نیامدم به فقیر کمک کنم، من آمده ام جلوی فقر را بگیرم! وظیفه اصلی ما این است که جلوی فقر گرفته شود.
در ابتدای این دیدار سقائیان نژاد شهردار قم، گزارشی از روند فعالیتها مرتبط با فعالیتهای شهری قم خدمت معظم له ارائه نمود.