چهارشنبه 26 شهریور 1404

برای از سرگیری تمرینات 29 رشته ورزشی تصمیم گیری شد

وب‌گاه الف مشاهده در مرجع

معاون کل وزارت بهداشت به سرگیری برخی از ورزش های انفرادی اشاره کرد و گفت: به دستور وزیر بهداشت امروز نامه ای به وزارت ورزش ارسال شد، در مورد29 ورزش انفرادی مثل انواع رشته‌های دو و میدانی، تیراندازی، وزنه برداری و حتی رشته‌هایی مثل تنیس روی میز و تنیس خاکی، تصمیم‌گیری شد.

به گزارش ایرنا، «ایرج حریرچی» در گفت و گوی تلفنی افزود: طی توافق با وزارت ورزش و جوانان و با توجه به دریافت مصوبه از ستاد ملی مبارزه با کرونا،، این 29 رشته ورزشی در تمام شهرهای کشور قابل بازگشایی هستند.

معاون کل وزارت بهداشت در خصوص برگزاری مسابقات فوتبال گفت: فقط بازی‌های لیگ برتر و لیگ یک فوتبال باقی مانده و در سایر رشته‌های ورزشی و لیگ‌ها، تعیین تکلیف شده است.

حریرچی با بیان اینکه در این خصوص با حضورعلی‌نژاد، معاون وزیر ورزش و رئیس فدراسیون‌های ورزشی و کارشناسان وزارت بهداشت تصمیمات خوبی گرفتیم، افزود: امیدوار هستیم اگر در چند روز آینده این تصمیمات نهایی شود، از روزهای بعد به مدت سه هفته تیم‌ها تمرینات را پیگیری و 9 هفته باقی مانده لیگ برتر در 45 روز انجام شود.

معاون کل وزارت بهداشت یادآورشد: با تصمیمات اتخاذ شده، نمایندگان آسیایی برای مسابقات لیگ قهرمانان و تیم ملی برای رقابت‌های انتخابی جام جهانی آماده می‌شوند.