برای خرید و فروش فیشهای "عمره مفرده" چه باید کرد؟
خرید و فروش فیشهای عمره مفرده یکی از پرسشهای روزهای اخیر افرادی است که تمایل به تشرف به این سفر معنوی یا تمایل به فروش فیشهای خود را دارند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، از 22 آذرماه ثبتنام از متقاضیانی که در سال 1387 نزد بانکهای ملی و ملت ودیعهگذاری کرده بودند، برای اعزام به عمره مفرده آغاز شد تا پس از 8 سال زائران ایرانی بتوانند برای زیارت عمره راهی سرزمین وحی شوند.
طبق برنامهریزیهای صورت گرفته همه دارندگان فیش عمره در سال 87 و قبل از آن میتوانند برای تشرف به عمره نسبت به ثبت نام اقدام کنند اما در این بین افرادی هستند که به هر دلیلی قصد فروش فیشهای خود را دارند و افراد دیگری تمایل به خرید فیشهای ثبتنام برای تشرف به عمره را دارند.
غلامرضا رضایی؛ معاون امور حج و عمره سازمان حج و زیارت درباره خرید و فروش کارتهای ثبتنامی (فیش عمره) به خبرنگار تسنیم گفت: این امر در 2 هزار و 600 دفتر خدمات زیارتی تحت نظارت سازمان حج و زیارت که در سراسر کشور وجود دارد انجام میشود.
وی افزود: بسیاری افراد تمایل به دریافت فیش عمره و برخی دیگر به دلایل شخصی قصد واگذاری آن را دارند که هر دو طرف میتوانند این اقدام را در دفاتر مذکور انجام دهند؛ آدرس و تلفن دفاتر زیارتی در سامانه جامع کارگزاران وجود دارد.
علت مشکل سامانه ثبتنام "عمره مفرده" چه بود؟به گزارش تسنیم، اعزام زائران تا 10 اسفندماه و پیش از ماه مبارک رمضان ادامه دارد و در این مدت 70 هزار نفر را در قالب 570 کاروان اعزام خواهند شد. مدت سفر نیز 10 روز است که 5 روز آن در مکه و 5 روز دیگر در مدینه منوره سپری خواهد شد.
در عمره امسال 10 گروه قیمتی تعیین شده که نسبت به کیفیت هتل متغیر است؛ کمترین قیمت با همه خدمات 40 میلیون و 200 هزار تومان و بیشترین قیمت با همه خدمات 44 میلیون و 200 هزار تومان است.