پنج‌شنبه 6 شهریور 1404

برترین‌های مسابقه چهار جانبه تیراندازی جنوب کشور معرفی شدند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
برترین‌های مسابقه چهار جانبه تیراندازی جنوب کشور معرفی شدند

بوشهر - ایرنا - برترین‌های مسابقه چهار جانبه تیراندازی جنوب کشور در رشته‌های تفنگ و تپانچه در عسلویه معرفی شدند.

رئیس هیات تیراندازی شهرستان عسلویه روز شنبه در گفت و گو با ایرنا گفت: رقابت تیراندازی چهار جانبه جنوب کشور با حضور تیم‌های استان‌های هرمزگان، فارس، بوشهر و خوزستان در سالن شهدای مقاومت شهرستان عسلویه به مدت 2 روز برگزار شد.

عباس دهقان افزود: در این رقابت‌ها 86 تیرانداز در بخش آقایان و بانوان در بخش تفنگ و تپانچه 10 متر با یکدیگر به رقابت پرداختند.

وی ادامه داد: این رقابت‌ها در 16 دور اجرا شد و با توجه به حضور شرکت‌های متعدد گازی و پتروشیمی در این منطقه ورزشکارانی از این شرکت‌ها نیز در این رقابت حضور داشتند.

رئیس هیات تیراندازی شهرستان عسلویه بیان کرد: برنامه ریزی برای اجرای این مسابقه با همکاری و همیاری سازمان‌ها و ادارات مختلف استان بوشهر و شرکت‌ها از جمله فرمانداری عسلویه و شرکت عملیات غیر صنعتی پازارگاد برگزار شد.

دهقان عنوان کرد: در پایان رقابت‌ها در بخش تیمی با تفنگ، خلیج بوشهر با 847، دشتستان با 841 و هرمزگان الف با 834 امتیاز به ترتیب حائز رتبه‌های برتر شدند.

وی ادامه داد: در بخش تیمی با تپانچه نیز فارس الف با 817، دشتستان با 805 و خلیج بوشهر با 793 امتیاز به ترتیب رتبه‌های نخست تا سوم را کسب کردند.

دهقان گفت: در بخش انفرادی با تفنگ نیز نیلوفر حمیدی با 295، انیس غریبی با 292 و زهرا جمشیدی با 289 امتیاز به ترتیب رتبه‌های نخست تا سوم را بدست آوردند

وی یادآور شد: در بخش انفرادی با تپانچه نیز حمید تدین با 281، محمد رضا احمدی با 276 و نوشین پی خسته با 275 امتیاز به ترتیب حائز رتبه‌های برتر شدند.

*س_برچسب‌ها_س*
برترین‌های مسابقه چهار جانبه تیراندازی جنوب کشور معرفی شدند 2
برترین‌های مسابقه چهار جانبه تیراندازی جنوب کشور معرفی شدند 3