برجام
برجام
ابوطالبی، معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور در دوره روحانی نوشت: باورم این است که دلائلِ عقلانی و شواهدِ تاریخی در دفاع از مذاکره مستقیم و جامع با آمریکا، ضرورت و فوریت آن، و حل و فصل بیش از چهار دهه نزاع بینتیجه، آنقدر فراواناند که میتوان در دفاع از آن کتابی قطور نوشت؛ و از همین رو است که این بحث را باز مینمایم تا تضارب آراء به نتیجهای منطقی در کشور بینجامد.
حسن روحانی در خصوص توافق برجام گفت: روزهایی رسید که ظریف، عراقچی و تختروانچی، سه نفری پیش من آمده بودند و میگفتند بدانید دیگر توافق نخواهد شد.
پزشکیان گفت: ما تلاش میکنیم که علیرغم تمامی فشارهایی که بر ما اعمال میشود، زندگی عادی خود را ادامه دهیم. بدون شک، ما از تحریمها آسیبهایی دیدهایم، اما در عین حال، دستاوردهای بزرگی نیز در مقابله با این تحریمها و فشارها داشتهایم. پزشکیان گفت: ما تلاش میکنیم که علیرغم تمامی فشارهایی که بر ما اعمال میشود، زندگی عادی خود را ادامه دهیم. بدون شک، ما از تحریمها آسیبهایی دیدهایم،...
پزشکیان گفت: ما تلاش میکنیم که علیرغم تمامی فشارهایی که بر ما اعمال میشود، زندگی عادی خود را ادامه دهیم. بدون شک، ما از تحریمها آسیبهایی دیدهایم، اما در عین حال، دستاوردهای بزرگی نیز در مقابله با این تحریمها و فشارها داشتهایم. هرچقدر که این فشارها افزایش پیدا کند، ما نیز بیشتر به دنبال راههای برونرفت خواهیم بود و مسیرهای جدیدی را پیدا خواهیم کرد. ما به دنبال جنگ، خونریزی،...
علی مطهری گفت: ما میتوانیم مذاکره مستقیم با آمریکا را شروع کنیم و به توافق برسیم و حتی رابطه را با ایالات متحده از سر بگیریم و در عین حال آرمانهای انقلاب اسلامی هم پابرجا باشد. این دو منافاتی با همدیگر ندارند.
حسن روحانی، رئیسجمهور سابق ایران، در دیدار با جمعی از جوانان فعال سیاسی و درباره مسیر دشوار رسیدن به توافق برجام سخن گفت
عبدالرضا فرجی راد گفت: مسئله این است که وقتی رئیس جمهور، وزیر امور خارجه یا یک مقام دیگری میگویند ما آمادگی داریم بر اساس یک روند متعادلی با آمریکا صحبت کنیم، صرفا به تنهایی تصمیم گرفته نشده است. این مسائل در شورایعالی امنیت ملی مطرح شده، جواب مثبت و منفی گرفته شده، سپس رهبری هم یا تایید میکنند یا نمیکنند؛ لذا وقتی رئیس جمهوری و وزیر امور خارجه نکتهای را اشاره میکنند، در شورایعالی...
تصمیمات ترامپ درباره ایران، بهویژه در حوزه تحریمها از نگاه فعالان بازار میتواند اثرات قابل توجهی بر بازار ارز و به تبع آن طلا و سکه داشته باشد.
رئیس جمهور کشورمان با تاکید بر اینکه آماده گفتوگو با آمریکا هستیم، تصریح کردکه ما یک گفتگوی برابر و با در نظر گرفتن عزت و حکمت خودمان را میپذیریم.
او دست به اقدام نظامی علیه ایران نخواهد زد، اما خواستار محدودیتهای مشخصی در برنامههای هستهای (ایران) خواهد بود تا اطمینان حاصل کند که توافق هستهای برجام (JCPOA) دارای قدرت اجرایی است
اقتصادنیوز: رئیس جمهور کشورمان بر آمادگی ایران برای گفتوگو با آمریکا تاکید کرد و گفت: ما یک گفتوگوی برابر و با در نظر گرفتن عزت و حکمت خودمان را میپذیریم.
رئیسجمهور کشورمان در گفتوگو با شبکه تلویزیونی NBC در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اگر اسرائیل و آمریکا بخواهند به ایران حمله کنند واکنش ایران در قبال این حمله چه خواهد بود؟ گفت: به سرعت جوابشان را خواهیم داد، آن وقت خواهند دید به این سادگی هم نیست.
دنیای اقتصاد: معاون اسبق بانک مرکزی و از مدیران سرشناس نظام بانکی معتقد است که پذیرش FATF نباید از ابتدا مشروط به رفع تحریمها میشد. زیرا پیوستن به FATF و رعایت رهنمودها و استانداردهای آن، از مهمترین الزامات حکمرانی اقتصادی خوب، موثر، سالم، کارآ و همچنین مبارزه با فساد است.
اقتصادنیوز: بازار طلا، سکه و ارز در اولین روز بهمن شاهد تحولات مهمی بود که به نظر میرسد تحت تأثیر عوامل داخلی و خارجی قرار دارد. در همین راستا، قیمت طلا و سکه نیز روند صعودی را دنبال کردند.
عبدالرضا فرجی راد گفت: وقتی رئیس جمهور، وزیر امور خارجه یا یک مقام دیگری می گویند ما آمادگی داریم بر اساس یک روند متعادلی با آمریکا صحبت کنیم، صرفا به تنهایی تصمیم گرفته نشده است.