بررسی ابعاد مهمانی 10 کیلومتری غدیر در شورای شهر تهران
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر تهران نرگس معدنی پور رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به میهمانی 10 کیلومتری غدیر گفت: یکی از نکات بارز این جشن، مردمی بودن و مردم محوری آن بود. وی ادامه داد: حضور بی نظیر و چشم گیر مردم در خیابان حضرت ولیعصر (عج) این موضوع را به خوبی نشان داد که...
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر تهران نرگس معدنی پور رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به میهمانی 10 کیلومتری غدیر گفت: یکی از نکات بارز این جشن، مردمی بودن و مردم محوری آن بود.
وی ادامه داد: حضور بی نظیر و چشم گیر مردم در خیابان حضرت ولیعصر (عج) این موضوع را به خوبی نشان داد که پس از چند سال تعطیلی فعالیتهای اجتماعی گرایش بالایی برای استقبال از این گونه مراسمها در بین مردم وجود دارد و جامعه نسبت به موضوعات دینی و برنامههای مذهبی به ویژه اعیاد بزرگی همچون عید غدیر اهتمام جدی دارد. در این برنامه مردم به صورت خودجوش به عنوان متولیان برنامه به ایفای نقش پرداختند.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران خاطر نشان کرد: استقبال مردم چه در برگزاری و چه در استفاده از مراسم به معنی واقعی چشمگیر بود که امیدواریم چنین برنامههایی ادامه داشته و از ظرفیتهای مردمی برای مردم استفاده شود؛ استفاده از ظرفیت همه دستگاهها در موضوعات ترویجی، آموزشی، فرهنگی و اجتماعی نیاز امروز جامعه ما است تا این ظرفیت در کنار جریان مردمی قرار گرفته و بیش از پیش زمینه ساز تأثیرگذاری در جامعه شود.
وی با بیان اینکه نمایندگانی از کمیسیون فرهنگی و اجتماعی و کمیتههای تخصصی این کمیسیون به ارزیابی برنامه میهمانی 10 کیلومتری پرداختند، گفت: ارزیابیهای صورت گرفته نشان دهنده وجود نقاط قوت در اجرای مناسب برنامه بود هرچند که برنامه دارای نقاط ضعفی هم بود که ایجاد گرههای ترافیکی به دلیل حضور عظیم جمعیت یکی از آنها بود.
معدنی پور ادامه داد: برگزاری برنامه در محور خیابان، ولی عصر (عج) اقدام جدیدی بود که به جهت اهمیت این محور، برگزاری رویدادهای مذهبی در آن لازم و ضروری است؛ ضمن برگزاری برنامههای متمرکز در یک مکان مشخص، توجه به برنامههای منطقهای و ناحیهای و محلی هم باید مدنظر قرار گیرد تا شهروندانی که به هر دلیل امکان حضور در برنامه متمرکز را نداشته باشند بتوانند از برنامههای محله یا منطقه خود استفاده کنند.
وی گفت: یکی دیگر از نقاط قوت این برنامه خانواده محوری آن و حضور مخاطبین به همراه خانوادههایشان بود مدیران شهری در این برنامه حضور داشتند و با قرار گرفتن در میدان، نقاط قوت و ضعف را از نزدیک مشاهده کردند که این موضوع باعث خواهد شد تا در برنامههای آتی با قدرت و قوت بیشتری اقدام به برنامهریزی و اجرا کنند علاوه بر آن توجه به آموزش و فرهنگسازی در خصوص کاهش تولید زباله و جمعآوری زبالهها توسط مخاطبین چنین برنامهها و مراسمها از دیگر موضوعات مهمی است که باید مدنظر برنامه ریزان قرار گیرد.