برنامهریزی دانشگاه الزهرا (س) برای داشتن سهمی موثر در آموزش دختران / فرصتی برای افزایش تواناییهای بانوان فراهم شد
مهناز ملانظری رییس دانشگاه الزهرا (س) در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در پاسخ به این سوال که این دانشگاه چقدر توانسته به عنوان یکی از دانشگاههای تک جنسیتی کشور در نشان دادن تواناییها و موفقیت بانوان نقش داشته باشد، گفت: دانشگاه الزهرا (س) به عنوان تنها دانشگاه جامع تک جنسیتی بیش از 50 سال قدمت دارد و طی این سالها تمام تلاش خود را برای این موضوع انجام داده است. رییس دانشگاه...
مهناز ملانظری رییس دانشگاه الزهرا (س) در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در پاسخ به این سوال که این دانشگاه چقدر توانسته به عنوان یکی از دانشگاههای تک جنسیتی کشور در نشان دادن تواناییها و موفقیت بانوان نقش داشته باشد، گفت: دانشگاه الزهرا (س) به عنوان تنها دانشگاه جامع تک جنسیتی بیش از 50 سال قدمت دارد و طی این سالها تمام تلاش خود را برای این موضوع انجام داده است.
رییس دانشگاه الزهرا (س) ادامه داد: در سالهای اخیر جلسات تخصصی، کرسیهای ترویجی و همایشهای مختلفی را از طریق پژوهشکده و گروه مطالعات زنان به صورت خاص انجام دادیم که محور عمده آنها مربوط به چالشهای مطرح در حوزه زنان بوده است.
وی با اشاره به این محورها اظهار داشت: از جمله این محورها میتوان چالشهای مطرح در حوزه مسائل ورزشی بانوان، قوانین مرتبط با زنان، زنان و سلامت خانواده و کلیه نکاتی که به بررسی و تحلیل شاخصهای زنان در تراز انقلاب اسلامی میپردازد، موفقیتها و عدم موفقیتهای آنها را نام برد.
ملانظری با بیان اینکه این دانشگاه حدود 10 هزار دانشجو دارد و سالانه بیش از 3 هزار دانشجوی جدید پذیرش میکند، عنوان کرد: با جایگاه دانشگاه الزهرا (س) فرصتی است که بانوان با ورود به این دانشگاه بتوانند توانمندیهای خود را بالا ببرند و در حوزه فعالیتهای اجتماعی بیش از پیش موثر، حضور پیدا کنند.
رییس دانشگاه الزهرا (س) درباره برنامههای آینده خود بیان کرد: بعنوان یک دانشگاه جامع علاوه بر برنامههای آموزشی و پژوهشی که طی برنامهریزیهای برنامه راهبردی پیشبینی کردیم و تماما در برنامه راهبردی دانشگاه ذکر شده است؛ جدیترین موضوع، بحث توجه به شناساندن بهتر دانشگاه الزهرا (س) و برندسازی است که قصد داریم این دانشگاه بعنوان تنها دانشگاه جامع دختران بتواند در ارتباطات ملی، بینالمللی و به خصوص در بحث ارتباطات منطقهای خود را پیدا کند و اثرگذار باشد و همچنین سهم موثری در آموزش دختران و بانوان داشته باشد.