برنامه هستهای
برنامه هستهای
شبکه بلومبرگ با استناد به گزارشی از مدیرکل آژانس انرژی اتمی مدعی شده است که نظارت بر برنامه هستهای ایران در سال گذشته کاهش 10 درصدی داشته است.
رافائل گروسی در گزارش خود اعلام کرده است که بازرسان آژانس «تحت تاثیر این تصمیم ایران قرار گرفتند.»
وال استریت ژورنال نوشت: کشورهای اروپایی که از پیشرفت ایران در غنی سازی اورانیوم در سطوح نزدیک به درجه تسلیحات نگران شده اند، دولت بایدن را برای احیای مسیر دیپلماتیک با تهران تحت فشار قرار می دهند که امیدوارند به جلوگیری از بحران هسته ای احتمالی کمک کند.
مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در گزارشی مدعی شده است که نظارت این آژانس بر برنامه هسته ای ایران کاهش داشته است.
دیپلماتهای اروپایی به والاستریتژورنال گفتهاند تا زمانی که واشنگتن ایدهها و ابتکارات جدیدی پیشنهاد ندهد محک زدن نیتها و خط قرمزهای تهران امکانپذیر نیست.
وبگاه شبکه خبری بلومبرگ مدعی شده نظارت بر برنامه هستهای ایران در سال گذشته میلادی با توجه به اقدام ایران در برچیدن دوربینها و ابزارهای پایشی این نهاد بینالمللی افت کرده است.
روزنامه والاستریتژورنال نوشت: در اروپا این نگرانی وجود دارد که کاخ سفید قصد دارد مسائل مربوط به برنامه هستهای ایران را به بعد از انتخابات ریاستجمهوری آمریکا در سال 2024 موکول کند.
همشهری آنلاین به نقل از «آکسپوس» نوشت: ده منبع مطلع به آکسیوس گفتند دولت بایدن از ماه ژانویه میلادی رایزنیهای داخلی درباره توافق موقت را آغاز کرد و سرانجام در ماه فوریه مقامهای اسرائیلی و سه کشور اروپایی را در جریان آن قرار داد. سه مقام صهیونیستی و دیپلماتهای غربی به آکسیوس گفتند: «ایرانیها تا کنون طرح جدید را رد کرده و گفتهاند که چنین طرحهایی قبلاً هم کارساز نبودهاند و آنها...
کشورهای اروپایی که از پیشرفتهای ایران در زمینه غنیسازی اورانیوم نگران هستند دولت بایدن را برای احیای مسیر دیپلماسی با ایران تحت فشار قرار دادهاند.
اقتصادنیوز: وال استریت ژورنال مدعی شده کشورهای اروپایی، کاخ سفید را برای احیای دیپلماسی با ایران تحت فشار قرار دادهاند.
کشورهای اروپایی که از پیشرفتهای ایران در زمینه غنیسازی اورانیوم نگران هستند دولت بایدن را برای احیای مسیر دیپلماسی با ایران تحت فشار قرار دادهاند.
لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا و مارک میلی رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا در سخنرانی خود در جلسه استماع مجلس سنای این کشور برای دفاع از بودجه درخواستی ارتش و وزارت دفاع که مشروح آن در وبگاه این وزارتخانه آمریکا منتشر شده است، به بیان ادعاهایی علیه نقش ایران در منطقه و برنامه هستهای آن پرداختند.
وزیر دفاع و رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا در یک جلسه استماع مجلس سنای این کشور به تکرار ادعاهایشان علیه نقش ایران در منطقه و برنامه هستهای آن پرداختند.
«لوید آستین» رئیس پنتاگون و «مارک میلی» رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا در یک جلسه استماع کنگره، علیه برنامه هستهای و حضور منطقهای ایران موضع گرفتند.
رئیس نیروهای مسلح ایالات متحده روز پنجشنبه 21 اردیبهشت گفت که ایران همچنان در حال افزایش ظرفیتهای خود برای تولید سلاح هستهای است.