برگزاری امتحانات سوادآموزان در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
یاسوج - ایرنا - مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: برگزاری امتحانات سوادآموزان این استان در هر سه دوره سوادآموزی، انتقال و تحکیم سواد به صورت حضوری از امروز سه شنبه آغاز شد و تا اوایل مردادماه 1399 نیز ادامه دارد.
هادی زارع پور روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این امتحانات با رعایت مسائل بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی به منظور جلوگیری از گسترش بیماری کرونا بین مردم و سوادآموزان کهگیلویه و بویراحمد برگزار می شوند.
وی افزود: استفاده از ماسک و دستکش برای سوادآموزان و ناظران هنگام برگزاری این امتحانات در کهگیلویه و بویراحمد ضروری است.
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: حجم زیر پوشش سوادآموزان امسال این استان در هر سه دوره چهار هزار و 500 نفر است.
زارع پور عنوان کرد: با توجه به تعطیلی کلاس های سوادآموزی کهگیلویه و بویراحمد به دلیل شیوع بیماری کرونا علاوه بر آموزش های مجازی و آموزش فرد به فرد کلاس های جبرانی 15 تا 30 روزه با هدف رفع اشکال برای سوادآموزان این استان برگزار شد.
بر اساس سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال 1395 نرخ باسوادی گروه سنی 10 تا 49 سال در کهگیلویه و بویراحمد 92.7 درصد است.
*س_برچسبها_س*