سه‌شنبه 20 آبان 1404

برگزاری جشنواره دستاوردهای اندیشکده‌های بسیج اساتید

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
برگزاری جشنواره دستاوردهای اندیشکده‌های بسیج اساتید

حید آرایی معاون پژوهش و فناوری سازمان بسیج اساتید دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس، از برگزاری جشنواره ارائه و انتخاب محصولات برتر اندیشکده‌های نهضت استادی بسیج در تاریخ 11 اسفندماه در سالن شهید شهریاری این سازمان خبر داد و گفت: این جشنواره به نام استاد شهید مصطفی چمران نامگذاری شده و دستاوردها و بسته‌های برتر ارائه شده از سوی اندیشکده‌های مسأله محور در سال جاری در آن معرفی خواهد شد.

آرایی ضمن بیان فلسفه وجودی اندیشکده‌های بسیج اساتید گفت: این اندیشکده‌ها در ذیل کانون‌های بسیج اساتید در دانشگاه‌ها، با رویکرد جهادی و به منظور ارائه راهبرد و راه حل برای مسایل و معضلات کشور، در چارچوب اسناد بالادستی و در سطوح فراملی، ملی، استانی و محلی، اقدام به بررسی‌های علمی و سیاست پژوهی نموده و ضمن تصمیم‌سازی برای کارگزاران نظام، به مطالبه آن از طریق اشاعه و گفتمان سازی می‌پردازند.

مسئول اندیشگاه سیاست پژوهی و راهبردنگاری سازمان بسیج اساتید کشور با اشاره به رویکرد اندیشکده‌ها مبتنی بر جهاد تبیین، تأکید کرد: در عرصه جهاد تبیین نظام مسایل، اندیشکده‌ها مبتنی بر رویکرد ظرفیت - راه حل، به صورت عالمانه و در چارچوب مأموریت‌های عرصه‌ای و موضوعی وارد احصای نظام مسایل شده و به ارائه راه حل‌های کاربردی برای کمک به حکمرانان نظام اسلامی می‌پردازند.

معاون پژوهش و فناوری سازمان بسیج اساتید کشور در پایان گفت: در این جشنواره از محصولات برتر اندیشکده‌های بسیج اساتید در مرکز و استان‌ها تقدیر می‌شود و بسته‌ها و گزارش‌های تولید شده از سوی آنها به مراجع ذی‌ربط برای بکارگیری در سیاستگذاری ارسال خواهد شد.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید بسیج جشنواره شهید چمران بسیج اساتید این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است