دوشنبه 5 آبان 1404

بسته‌بندی‌های هوشمند و فعال نانویی استاندارد شد

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
بسته‌بندی‌های هوشمند و فعال نانویی استاندارد شد

یکی از شرکت‌های فناور، علاوه بر بسته‌بندی‌های نانویی ویژه‌ای برای محصولات مختلف، توانست با همکاری سازمان استاندارد، استاندارد بسته‌بندی‌های هوشمند و فعال نانویی را نیز تدوین کند.

به گزارش ایسنا، رسول لسان خوش، مدیرعامل یکی از شرکت‌های دانش بنیان تدوین اولین استاندارد مربوط به بسته‌بندی‌های هوشمند و فعال نانویی را یکی از راهبردهای این شرکت برای توسعه کسب وکار دانست و گفت: در این راستا از سال 2015 میلادی با همکاری سازمان استاندارد، ما در این شرکت کار روی تدوین استاندارد در حوزه بسته بندی‌های هوشمند و فعال نانویی را آغاز کردیم که بعد از 5 سال، تدوین این استاندارد به پایان رسید و از سوی ایزو نیز پذیرفته شد.

وی ادامه داد: همین استاندارد در سال 1400 بومی شد و در داخل کشور نیز به صورت استاندارد ملی ثبت شده است.

مدیر عامل این شرکت فناور با تاکید بر اینکه برای تدوین این استاندارد ملی، از استاندارد بین‌المللی ایزو به شماره 21975 به‌عنوان منبع استفاده شد، خاطر نشان کرد: این استاندارد پایه در سال 2020 توسط سازمان بین‌المللی استاندارد (ایزو) منتشر شده است. تدوین چنین استانداردهایی برای توسعه کسب و کار ما اهمیت زیادی دارد و به تسهیل مسیرهای صادراتی کمک می‌کند.

به گفته وی ا اارد، به نحوه و اازهی از قبیل اص م ری ی زه‌ای ی ای د ی اد ا می‌پردازد. ا اص ری ز، ر آب و ری ر ا ا. ا اارد روشی اازهی را ح د.

مدیرعامل این شرکت درباره انواع بسته‌بندی‌ها توضیح داد: در حال حاضر ما در حال تجربه کردن نسل پنجم بسته‌بندی‌ها هستیم. در نسل اول بسته‌بندی به صورت وکیوم بود؛ یعنی گازهایی نظیر اکسیژن که روی فساد مواد غذایی تاثیر می‌گذاشت از سیستم خارج می‌شد، در نسل دوم علاوه بر خروج گاز اکسیژن، گازهای بی‌اثر نظیر دی‌اکسیدکربن یا نیتروژن وارد بسته‌بندی می‌شد. در ادامه شرکت‌ها به سراغ جاذب‌ها رفتند و ترکیباتی نظیر رطوبت‌گیر یا اکسیژن‌گیر به بسته بندی‌ها اضافه کردند.

به نقل از ستاد نانو، وی اضافه کرد: اما در حال حاضر جاذب‌ها و ترکیبات به صورت افزودنی به بدنه بسته‌بندی‌ها اضافه می‌شوند. با این کار ماندگاری افزایش یافته و اثر این ترکیبات در تمام بسته‌بندی دیده می‌شود.

به گفته این فعال حوزه فناوری، هر محصولی به ترکیب ویژه از گازها نیاز دارد تا ماندگاری محصول درون بسته‌بندی به بیشینه مقدار خود برسد و از آنجایی که شرایط گازی داخل بسته‌بندی محصولی مانند خیار متفاوت از شرایط مورد نیاز برای بسته‌بندی گیلاس است، ما بسته‌بندی‌های نانویی ویژه‌ای برای محصولات مختلف ارائه دادیم. همچنین این شرکت مستربچ‌های نانویی را نیز برای شرکت‌هایی که علاقه‌مند تولید بسته‌بندی باشند، عرضه می‌کند.

انتهای پیام