پنج‌شنبه 8 آذر 1403

بشکه‌های پلاستیکی بازیافتی کمکی به محیط زیستی سبزتر

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
بشکه‌های پلاستیکی بازیافتی کمکی به محیط زیستی سبزتر

با پیشرفت صنعت یکی از وسایلی که بسیار تولید شد، پلاستیک است.

طوری که اکنون اگر نگاهی به اطرافمان بیاندازیم می‌بینیم که اطرافمان پر از پلاستیک است. از بطری‌های نوشابه، کیسه‌های مواد غذایی و بشکه پلاستیکی که در خانه یا بخش‌های صنعتی استفاده می‌شوند، گرفته تا کارت شناسایی. اما نکته مهم این است که بازیافت پلاستیک یکی از راه‌های جلوگیری از غرق شدن دنیا در پلاستیک‌های غیربازیافتی یا صرف هزینه‌های زیاد برای بازیافت پلاستیک‌های با استانداردهای پایین است.

در میان این شرکت‌های تولیدکننده پلاستیک هستند که باید در راستای حفظ محیط زیست تلاش کنند و همگام با استانداردهای جهانی به تولید محصولات خود بپردازند. در این راستا شرکت پناد پلاستیک تولیدکننده بشکه‌های پلاستیکی تمام تلاشش را می‌کند تا از جدیدترین تکنولوژی‌های روز جهان برای تولید بشکه استفاده کند.

به منظور رسیدن به جایگاه تولیدکننده بشکه با کیفیت، پناد پلاستیک دارای استاندارد و تاییدیه‌های مختلف در زمینه تولید بشکه های پلاستیکی پلی اتیلنی 220 لیتری بوده و محصولاتی با ویژگی‌های خاص با مقاومت بالا در برابر ضربه، حرارت، انبارش، مواد شیمیایی خطرناک، عدم آلودگی به مواد باکتریایی، تمیزی بالا، عدم مهاجرت از بشکه به مظروف و بالعکس و غیره را تولید می‌کند.

در ادامه این مقاله با بررسی روش‌های بازیافت به اهمیت تولید محصولات پلاستیکی با استانداردهای خاص خواهیم پرداخت، با ما همراه باشید.

روش‌های بازیافت انواع پلاستیک

مقدار پلاستیک اطراف ما می‌تواند مزایا و معایبی داشته باشد. پلاستیک می‌تواند باعث ایجاد زباله و آلودگی در محیط شود. این اثرات می‌تواند انسان و محیط زیست را در معرض خطر قرار دهد. همچنین، اگر پلاستیک را به درستی مدیریت نشود، در نهایت ساختن پلاستیک‌های جدید می‌تواند باعث اتلاف منابع شود. بنابراین استفاده مجدد و بازیافت مجدد پلاستیک برای جلوگیری از ضایعات منطقی است. به همین دلیل، بازیافت پلاستیک یک روش ضروری در تولید پلاستیک است.

بازیافت پلاستیک روشی برای جمع آوری زباله‌های پلاستیکی و تبدیل مجدد آنها به محصولات پلاستیکی جدید و مفید است. در جهان بیش از یک تریلیون پوند مواد پلاستیکی تولید و استفاده می شود. بازیافت پلاستیک تضمین می کند که این مقدار عظیم پلاستیک هدر نمی رود. در عوض، می توانید مواد را دوباره پردازش کنید تا محصولات دیگر را بدست آورید.

پلاستیک انواع مختلفی دارد و این باعث می‌شود که بازیافت همه پلاستیک‌ها به یک شکل غیرممکن شود. با این حال، دو روش برای بازیافت پلاستیک وجود دارد.

بازیافت سنتی پلاستیک

این روش رایج‌ترین روش بازیافت است. نام دیگر آن بازیافت مکانیکی پلاستیک است. این روش برای بازیافت ترموپلاستیک‌ها مناسب است. روش بازیافت سنتی شامل ذوب پلاستیک و پردازش آنها به محصولات پلاستیکی جدید است. پس از اینکه بازیافت‌کنندگان پلاستیک را ذوب کردند، آنها را از طریق فرآیندی به نام قالب‌گیری تزریقی به محصولات جدیدی تبدیل می‌کنند.

بازیافت پیشرفته پلاستیک

بازیافت پیشرفته فرآیندی است که از طریق آن مواد شیمیایی باعث تجزیه مواد پلاستیکی می شود. این روش از سه تکنیک دیگر تشکیل شده است. این تکنیک‌ها شامل تجزیه در اثر حرارت، بازیافت شیمیایی و تبدیل به گاز است.«پیرولیز» تکنیکی است که طی آن زباله‌های پلاستیکی به نفت خام تبدیل می‌شوند. از این روش همچنین برای ساخت نایلون و حتی تولید انرژی هم استفاده می‌شود.

مزایای بازیافت سنتی و پیشرفته پلاستیک

بازیافت سنتی و پیشرفته هر دو مزایای خود را دارند. با این حال، استفاده از هر یک از دو روش بستگی به امکانات موجود دارد. محصول نهایی که یک بازیافت کننده قصد تولید آن را دارد، روش بازیافت را هم تعیین می‌کند. با این وجود، همه روش‌ها شامل مراحل مشابه در طول بازیافت هستند. این مراحل را در قسمت بعدی به شما خواهیم گفت.

فرآیند گام به گام بازیافت پلاستیک

بازیافت پلاستیک به سختی تولید محصولات پلاستیکی جدید نیست. با این وجود، بازیافت پلاستیک ساده هم نیست. شامل فرایندهای دقیق و نیازمند توجه به جزئیات است. فرآیندها ممکن است ماه‌ها طول بکشد. صرف نظر از نوع پلاستیک و کاربرد آن، معمولا مراحل کلی بازیافت یکسان است. در اینجا شش مرحله ضروری برای بازیافت مواد پلاستیکی را آورده‌ایم.

مرحله 1: جمع آوری زباله‌های پلاستیکی

اولین قدم برای بازیافت پلاستیک، جمع آوری زباله‌های پلاستیکی است. اگرچه ممکن است این فرآیند کار آسانی به نظر برسد، اما این‌طور نیست.

در این مرحله، کارمندان یا داوطلبان برای جمع‌آوری زباله‌های پلاستیکی از خانه‌ها، ادارات و مکان‌های عمومی دست به کار می‌شوند. بازیافت‌کنندگان در این مرحله انواع پلاستیک را بازیابی کرده و به منطقه جمع‌آوری می‌فرستند.

مرحله 2: طبقه بندی پلاستیک‌ها به دسته‌ها

پس از جمع‌آوری، بازیافت‌کنندگان پلاستیکی را که جمع‌آوری کرده‌اند به مراکزی می‌فرستند که در آنجا پلاستیک‌ها را بر اساس انواع جدا می‌کنند. پلاستیک‌ها از نظر اندازه، رنگ، ضخامت و کاربرد متفاوت هستند. در این فرآیند، ماشین‌های بازیافت، پلاستیک‌ها را بر اساس خواص مواد مرتب می‌کنند.

اغلب، رنگ و محتوای رزین در پلاستیک ملاکی است که بازیافت‌کنندگان بر اساس آن پلاستیک‌ها را مرتب می‌کنند. مرتب‌سازی ضروری است زیرا به بازیافت‌کنندگان اجازه می‌دهد بدانند کدام ماده در پلاستیک وجود دارد و چگونه بازیافت می‌شود.

مرحله 3: شستشو برای از بین بردن ناخالصی‌ها

پس از دسته بندی پلاستیک‌ها، آنها را می‌شویند تا ناخالصی‌ها را از بین ببرند. این ناخالصی‌ها در پلاستیک عبارتند از برچسب‌های کاغذی، کثیفی و ذرات دیگر. شستشوی پلاستیک همچنین چسب و مواد شیمیایی اضافی را که ممکن است در مواد پلاستیکی وجود داشته باشد حذف می‌کند. شستشوی ناخاصلی پلاستیک ضروری است چون عدم حذف ناخالصی‌ها ممکن است به محصول جدید آسیب برساند. علاوه بر این، آلاینده‌های موجود در محصولات پلاستیکی مواد پلاستیکی نیستند و ممکن است قابل بازیافت نباشند.

مرحله 4: خرد کردن و تغییر اندازه

این فرآیند بلافاصله پس از شستشوی پلاستیک انجام می‌شود. بازیافت پلاستیک در حالت توسعه یافته غیرممکن است. نیاز به تغییر اندازه مواد پلاستیکی به شکلی وجود دارد که قابل بازیافت باشد. در فرآیند چهارم، پلاستیک در خردکن‌ها قرار می‌گیرد تا پلاستیک به تکه‌های ریز تبدیل شود.

پردازش یک ماده پلاستیکی که به قطعات کوچک بریده شده، راحت‌تر از زمانی است که به شکل اصلی خود است. خرد کردن همچنین امکان پردازش مجدد پلاستیک را به مواد دیگر به غیر از محصولات پلاستیکی فراهم می‌کند. تغییر اندازه همچنین شناسایی عناصری مانند فلز را که بازیافت‌کنندگان در حین شستشو نتوانستند کشف کنند، آسان‌تر می‌کند.

مرحله 5: شناسایی و جداسازی پلاستیک‌ها

پس از تکمیل تغییر اندازه، فرآیند بعدی شناسایی و جداسازی مواد پلاستیکی است. در این فرآیند، ذرات پلاستیک تحت مراحل آزمایش قرار می‌گیرند. دلیل آزمایش پلاستیک‌ها تشخیص کلاس و کیفیت پلاستیک است. سپس مواد پلاستیکی بر اساس ویژگی‌هایشان برای پردازش بیشتر جدا می‌شوند. چندین ویژگی در این فرآیند آزمایش می‌شود. یکی از این ویژگی‌ها تراکم است. بازیافت‌کنندگان این ذرات پلاستیکی را در یک ظرف آب قرار می‌دهند تا چگالی پلاستیک را تعیین کنند.

در این مرحله همچنین پارامترهای دیگری مانند رنگ و نقطه ذوب پلاستیک را هم مشخص می‌کنند. پس از انجام مراحل شناسایی، ذرات پلاستیک را جدا کرده و برای پردازش بیشتر می‌فرستند.

مرحله 6: ترکیب کردن

ترکیب کردن آخرین فرآیند در بازیافت پلاستیک است. این مرحله جایی است که بازیافت‌کنندگان ذرات پلاستیک را به موادی تبدیل می‌کنند که تولیدکنندگان می‌توانند آن‌ها را تولید کنند. ترکیب شامل خرد کردن و ذوب ذرات پلاستیکی است. به این فرآیند اکستروژن هم می‌گویند.

گاهی اوقات، بازیافت‌کنندگان پلاستیک را به مناطق مختلف منتقل می‌کنند تا بتوان آنها را بازیافت کرد. بازیافت‌کنندگان ممکن است به دلیل ویژگی‌های مرحله پنج، مواد را به کارخانه‌های دیگر منتقل کنند. یک شرکت بازیافت ممکن است ظرفیت پردازش تمام انواع پلاستیکی که شناسایی می‌کند را نداشته باشد.

در پایان این مرحله، محصولات جدید پلاستیکی و غیر پلاستیکی از فرآوری نشأت می‌گیرند. این فرآیند نهایی هم بیشترین زمان و انرژی را مصرف می‌کند. پس از همه اینها، مواد پلاستیکی جدیدی ظاهر می‌شوند.

مزایای بازیافت پلاستیک

اکنون ممکن است تعجب کنید که چرا بازیافت یک انتخاب عالی است. از این گذشته، احتمالا به ذهنتان خطور کرده که این فرآیند دست‌و‌پا‌گیر به نظر می‌رسد و شما باید آن را بر اساس مزایای آن توجیه کنید. خوب، واقعیت این است که بازیافت پلاستیک مزایای مختلفی دارد. و این مزایا دلیلی است که نشان می‌دهد بازیافت در دنیای امروز بسیار مهم است اما مزایای اصلی بازیافت پلاستیک شامل موارد زیر است:

  • با بازیافت میزان زباله‌هایی را که به اقیانوس‌ها ریخته می‌شود کاهش می‌یابد.

  • باعث ایجاد مشاغل جدید می‌شود.

  • درآمد اضافی برای دولت و سازمان‌های خصوصی ایجاد می‌کند.

  • باعث کاهش انتشار دی اکسید کربن و گازهای مضر در محیط می‌شود.

  • فضای مورد استفاده به عنوان محل دفن زباله را حفظ می‌کند.

  • بازیافت باعث صرفه جویی در نفتی می‌شود که تولیدکنندگان ممکن است از آن برای تولید پلاستیک‌های جدید استفاده کنند.

  • بازیافت پلاستیک انرژی را که تولیدکنندگان در تولید محصولات جدید مصرف می‌کنند کاهش می‌دهد.

  • از گرم شدن زمین جلوگیری می‌کند.

  • بازیافت پلاستیک ظهور همه اشکال آلودگی را کاهش می‌دهد.

  • برای داوطلبانی که زباله‌های پلاستیکی را جمع‌آوری می‌کنند درآمد ایجاد می‌کند.

  • بازیافت پلاستیک به کاهش فعالیت‌هایی مانند جنگل زدایی که هنگام ساخت پلاستیک جدید رخ می‌دهد، کمک می‌کند.

  • سبک زندگی پایدار را در بین مردم تشویق می‌کند.

بشکه های پلاستیکی و محیط زیست

امروزه بشکه های پلاستیکی به جنبه مهمی از زندگی روزمره، چه در زندگی شخصی چه صنعتی ما تبدیل شده است. آنها برای ذخیره محصولات و مواد شیمیایی، یا نگه داشتن مواد زائد تا آماده شدن برای دفع نهایی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

علاوه بر این، بشکه های پلاستیکی به کاهش اثرات مخرب فعالیت های انسان بر محیط زیست هم کمک می‌کنند. بنابراین استفاده از بشکه‌های پلاستیکی که با مواد اولیه خوب تولید شده باشند و حافظ محیط زیست باشند بسیار مهم است.

پناد پلاستیک تولیدکننده انواع بشکه پلاستیکی حافظ محیط زیست

شرکت پناد پلاستیک، تولیدکننده بشکه پلاستیکی220  لیتری (پلی اتیلنی) فوق سنگین، اعم از دهانه بسته و دهانه باز با بهترین کیفیت و با مواد اولیه مرغوب است که در عین حال که محصولاتش استحکام بسیار بالا و وزن بهینه‌ای دارند، با استانداردهای بالا در استفاده از پلاستیک با کیفیت و تولید می‌شوند.

به منظور تولید بشکه با کیفیت، این شرکت از جدیدترین تکنولوژی‌های روز جهان برای تولید بشکه و با استفاده از ماشین‌آلات و تجهیزات به روز کشور آلمان بهره جسته است. بشکه پلی اتیلن 220 لیتری پناد پلاستیک علاوه بر ویژگی‌های خاصی از جمله مقاومت بالا در برابر ضربه، حرارت، انبارش، مواد شیمیایی خطرناک، عدم آلودگی به مواد باکتریایی، تمیزی بالا، عدم مهاجرت از بشکه به مظروف و بالعکس، همچنین حافظ محیط زیست است.

علاقه‌مندان به کسب اطلاعات بیشتر در خصوص قیمت بشکه های پلاستیکی 220 لیتری و خرید بشکه‌های صنعتی به سایت پناد پلاستیک به آدرس penadplastic مراجعه کنند.

بشکه‌های پلاستیکی بازیافتی کمکی به محیط زیستی سبزتر 2