بورس تهران سبزپوش شد / رشد 7000 واحدی شاخص کل
روند صعودی در بازار سرمایه که روز گذشته آغاز شده بود، امروز هم ادامه یافت و شاخص کل بورس توانست بیش از 7000 واحد افزایش یابد.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، شاخص کل بورس امروز با 7338 واحد افزایش در رقم یک میلیون و 437 هزار واحد ایستاد. شاخص کل با معیار هم وزن هم 3466 واحد صعود کرد و به رقم 384 هزار و 55 واحد رسید. در این بازار 236 هزار معامله به ارزش 27 هزار و 338 میلیارد ریال انجام شد.
پتروشیمی پردیس، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، ملی صنایع مس ایران، ایران خودرو، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، سایپا و گروه بهمن نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت را روی بورس گذاشتند.
در آن سوی بازار سرمایه شاخص کل فرابورس با 95 واحد افزایش به رقم 18 هزار و 861 واحد رسید. در این بازار 126 هزار معامله به ارزش 115 هزار و 115 میلیارد ریال انجام شد. پتروشیمی زاگرس، پلیمر آریاساسول، تولید نیروی برق دماوند، بیمه پاسارگاد، داروسازی دانا، بهمن دیزل و سرمایه گذاری صبا تامین نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت را روی فرابورس گذاشتند.
همچنین بخوانید