جمعه 10 اسفند 1403

بورس در انتظار چکش آخر در مجلس / بازار سهام همچنان بی رمق

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
بورس در انتظار چکش آخر در مجلس / بازار سهام همچنان بی رمق

بازار سهام امروز نیز در حالی نظاره گر معاملات بی رمق بود که تصمیم سازی ها در کمیسیون تلفیق مجلس بر سر لوایح بودجه سال آینده کشور همجنان دغدغه فعالان بازار است.

بازار سهام امروز نیز در حالی نظاره گر معاملات بی رمق بود که تصمیم سازی ها در کمیسیون تلفیق مجلس بر سر لوایح بودجه سال آینده کشور همجنان دغدغه فعالان بازار است.

به گزارش خبرنگار مهر، امروز دوشنبه چهارم بهمن ماه 1400 شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس تهران با کاهش 21 هزار و 824 واحدی به رقم یک میلیون و 234 هزار واحد رسید.

شاخص کل هم وزن نیز با افت 4 هزار و 273 واحدی عدد 323 هزار و 973 واحد را به نمایش گذاشت. شاخص بازار اول اما با 18 هزار و 670 واحد کاهش به رقم 934 هزار و 932 واحد دست یافت و شاخص بازار دوم نیز با 35 هزار و 644 واحد کاهش، عدد 2 میلیون و 391 هزار واحد را تجربه کرد.

در بورس تهران امروز 4 هزار و 791 میلیون سهم و اوراق مالی قابل معامله در 305 هزار و 169نوبت داد و ستد شد که ارزشی بالغ بر 3 هزار و 416 میلیارد تومان را در برداشت.

در فرابورس نیز شاخص کل این بازار با 112 واحد کاهش به رقم 17 هزار و 242 واحد دست یافت.

در این بازار امروز 4 میلیارد و 613 میلیون سهم و اوراق مالی قابل معامله به ارزش 156 هزار میلیارد تومان معامله شده که از این رقم مبلغ 155 هزار میلیارد تومان مربوط به معاملات عملیات باز بانک مرکزی در بازار اوراق مالی اسلامی بوده است.

اصلی ترین نماد های تاثیر گذار بر شاخص کل بورس تهران امروز نمادهای ملی مس ایران با 2301واحد و صنایع پتروشیمی خلیج فارس با 2082 واحد و چادرملو با 1582 واحد کاهش بودند در مقابل اما نمادهای معاملاتی ایران خودرو با 233واحد، پالایش نفت تهران با 199 واحد و گروه صنعتی سایپا با 58 واحد افزایش بیشترین تاثیر مثبت بر روی شاخص کل بورس تهران را به خود اختصاص دادند.

به گزارش مهر، بورس تهران این روزها بیش از آنکه دغدغه بالا و پایین شدن نماگر های منتخب خود را داشته باشد چشم به متولیان بازار سرمایه دوخته تا ببیند در نهایت چه برنامه ای برای این بازار در حساب دخل و خرج مملکت برای سال 1401 چیده می شود. شاید برخی تصور کنند شرکت های عمدتاً صادرات محور بازار سرمایه که به لطف نوسان قیمت ارز داخلی، نرخ های جهانی و تورم به درآمدهای اتفاقی سرشاری دست پیدا کرده اند، باید سهم خود را از بابت خوراک مصرفی ارزانی که از دولت می گیرند در روزهایی که دست دولت برای تامین مخارج خود زیر سنگ است، بدهند.

در این زمینه رییس سازمان بورس که از عمر حکم ریاست وی بر این نهاد نظارتی خود انتفاع تا کنون سه ماه گذشته، همچنان نامه نگاری با نهادها و سازمان های بالاسری را راهکار موثر برای استیفای حقوق سهامداران می داند.