یک‌شنبه 4 آذر 1403

بومی‌سازی قفس پرورش آبزیان با فناوری نانو / صرفه‌جویی ارزی 70 میلیارد تومانی به کمک شرکت دانش‌بنیان

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
بومی‌سازی قفس پرورش آبزیان با فناوری نانو / صرفه‌جویی ارزی 70 میلیارد تومانی به کمک شرکت دانش‌بنیان

حمید اسدی، مدیر توسعه محصولات مهندسی نانوپلیمری در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس گفت: برای پرورش ماهی در دریا و دریاچه‌ها با مسائلی، چون موج‌های سهمگین، خوردگی اسکلت قفس، املاح دریایی و استقامت قفس روبرو هستیم که با بهره گیری از پلیمری‌های نانو فناوری موفق به ساخت قفس‌هایی مقاوم شدیم.

مدیر توسعه محصولات مهندسی نانوپلیمری ادامه داد: این فناوری که دانش غنی داشته و در حال حاضر بومی‌سازی شده، قفس‌های سه کاناله پرورش ماهی است که استحکام بسیار بالایی دارد؛ این قطعه باید در محیط آب، تنش بسیار بالایی تحمل کند و دمای القایی اکسایش آن به علت خورندگی محیط بالا است.

وی افزود: فناوری بومی‌سازی شده مقاومت بالایی دارد و در برابر تَرک بسیار مقاوم است؛ در حال حاضر از این فناوری چندین ماه است که برای تعدادی از قفس‌های پرورش ماهی استفاده شده و تا این لحظه توانسته نتایج مثبتی به دنبال داشته باشد.

این فناور یادآور شد: قفس‌های پرورش ماهی ساخته شده با پلیمرهای نانویی برای نخستین بار در ایران با یک‌چهارم نمونه‌های خارجی بومی شده است. تولید این محصول مانع از خروج 70 میلیارد تومان ارز از کشور در سال گذشته شده است.

اسدی در پایان گفت: از محصولات این شرکت در صنعت خودروسازی نیز استفاده می‌شود؛ سوپاپ قالپاق و منیفولد از جمله این ماورد است.

منیفولد دود یا منیفولد هوا به هر یک از مجرای خروجی در سرسیلندر موتور متصل می‌شود و گاز‌های داغ را به سمت لوله اگزوز هدایت می‌کند. واشر‌های منیفولد دود (مانع ورود گاز‌های سمی موجود در دود به درون وسایل نقلیه و همچنین آسیب به سرنشینان خودرو می‌شود.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید خبر خوب فناوری نانو قفس آبزیان شرکت دانش‌بنیان ایران‌ساخت این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است