بکارگیری فرآیندها و روشهای علمی برای ارتقای عمر آسفالت جادهای ضروری است
ارومیه - ایرنا - مدیرکل دفتر نگهداری راه سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای آذربایجانغربی با اشاره به لزوم استفاده از همه روشها برای ارتقای عمر آسفالت جادهای گفت: در این راستا میتوان از فرایندها و روشهای علمی که در دنیا مورد استفاده قرار میگیرد، بهره برد.
افشین پیرنون روز پنجشنبه در بازدید از جاده های آذربایجان غربی افزود: با توجه به شرایط آب و هوایی، قرار گرفتن استان در شاهراه های شریانی کشور، حجم زیاد ترافیک و عبور و مرور، استهلاک رویه راهها و پایین آمدن عمر آسفالت اجرای عملیات ترمیمی و آسفالت های حفاظتی و بهسازی رویه های آسفالت در راههای آن به قید فوریت بسیار ضروری است.
وی اضافه کرد: باید اعتبارات خاص و ویژه ای جهت نگهداری و ترمیم آسفالت چند محور خاص و مهم آذربایجان غربی از جمله محور شاهین دژ - تکاب در نظر گرفته شود.
وی بیان کرد: در بازدید از راههای استان بازدیدی از چند نقطه حادثه خیز هم انجام گرفت که دفتر نگهداری راههای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در بخش مربوط به رویه و نگهداری و روکش آسفالت این پروژه ها آماده همکاری است.
مدیرکل دفتر نگهداری راه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی ادامه داد: در صورت تحقق بند (ه) تبصره یک قانون بودجه با موضوع تامین قیر جهت اجرای پروژه های عمرانی در خصوص آذربایجان غربی و راههای شریانی آن با توجه به شرایط راهها تسهیلات ویژه و خاصی در نظر گرفته خواهد شد.
ارسلان شکری مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای آذربایجانغربی هم در این بازدید اجرای عملیات لکه گیری و روکش آسفالت نزدیک به 230 کیلومتر از محورهای ارتباطی استان در سال جاری گفت: محورهای نقده - حیدرآباد به طول یک کیلومتر، نقده - پیرانشهر به طول یک کیلومتر، ارومیه - اشنویه به طول نزدیک به پنج کیلومتر، ارومیه - مهاباد به طول سه کیلومتر، پیرانشهر - سردشت به طول نزدیک به سه کیلومتر، خوی - ایواوغلی به طول پنج کیلومتر، میاندوآب - سرچم به طول 11 کیلومتر، لکه گیری محور پلدشت - مرگنلر به طول چهار کیلومتر و کشمش تپه - بازرگان به طول بالغ بر 2 کیلومتر از مهمترین عملیات لکه گیری و روکش آسفالت استان در سال جاری است.
به گزارش ایرنا، آذربایجان غربی 12 هزار کیلومتر جاده دارد که از این میزان حدود هشت هزار و 500 کیلومتر روستایی است.
*س_برچسبها_س*