جمعه 1 فروردین 1404

بیانیه کرملین درباره مذاکرات روسیه و آمریکا

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
بیانیه کرملین درباره مذاکرات روسیه و آمریکا

اقتصادنیوز: کرملین در بیانیه ای اعلام کرد که مذاکرات روسیه و آمریکا در عربستان سعودی ممکن است در آینده نزدیک و شاید اوایل هفته آینده برگزار شود.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، دفتر ریاست جمهوری روسیه (کرملین) امروز پنجشنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: مذاکرات روسیه و آمریکا در عربستان سعودی ممکن است در آینده نزدیک و شاید اوایل هفته آینده برگزار شود.

دفتر ریاست جمهوری روسیه در این خصوص ادامه داد: پوتین دعوت برای سفر به ترکیه را پذیرفت، اما تاریخ آن هنوز مورد توافق قرار نگرفته است. موضوعات احتمالی شامل ازسرگیری ابتکار دریای سیاه و دیگر جنبه‌های مربوط به حل و فصل بحران در اوکراین خواهد بود.

به گزارش الجزیره، کرملین در این بیانیه تصریح کرد: اروپا به یک طرف جنگ در اوکراین تبدیل شده است. طرح‌های نظامی اروپا با روندهای در پیش گرفته شده از سوی روسیه و ایالات متحده (مذاکرات دو جانبه) در تضاد است.

خبر مرتبط اعلام محل احتمالی دیدار ترامپ و پوتین

اقتصادنیوز: فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا گفت که ترامپ و پوتین احتمالا در عربستان دیدار خواهند کرد.

کرملین افزود: اوشاکوف و والتز (مشاور و دستیار رییس‌جمهور روسیه و مشاور امنیت ملی آمریکا) 19 مارس (دیروز) درباره این موضوع که چه کسی می‌تواند نماینده روسیه و آمریکا در مذاکرات در سطح کارشناسی درباره اوکراین باشد، رایزنی کردند.

در بیانیه کرملین، همچنین آمده است که رئیس جمهور روسیه با ارسال پیامی برای الجولانی آمادگی مسکو برای توسعه همکاری‌های عملی با سوریه را اعلام کرده است.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
بیانیه کرملین درباره مذاکرات روسیه و آمریکا 2