سه‌شنبه 16 بهمن 1403

بیرانوند و یادآوری خاطره رونالدو اینبار مقابل پورعلی

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
بیرانوند و یادآوری خاطره رونالدو اینبار مقابل پورعلی

گلر ملی‌پوش پرسپولیس با واکنشی دیدنی مانع از گلزنی گل گهر از روی نقطه پنالتی شد.

به گزارش "ورزش سه"، گل گهر سیرجان در دقایق ابتدایی بازی برابر پرسپولیس موفق شده مالکیت توپ را در اختیار گرفته و در نهایت نیز روی غافلگیری مدافعان این تیم و خطای علی نعمتی به یک ضربه پنالتی دست یابد.

اما به نظر می‌رسد بدشانسی‌های امیر قلعه نویی مقابل استقلال و پرسپولیس تمام نشدنی باشد و این هدیه بزرگ برای آنها، روی واکنش دیدنی علیرضا بیرانوند بی نتیجه ماند.

امین پورعلی مهاجم شمالی گل گهر سیرجان مامور نواختن این ضربه پنالتی بود و در حالیکه ضربه محکم و زاویه دار خود را به سمت چپ بیرانوند کوبیده بود، گلر ملی‌پوش سرخ‌ها موفق شد آن را با واکنشی دیدنی سیو کرده و مانع از باز شدن دروازه تیمش شود.

بیرانوند که طی فصول اخیر معمولا توانسته روی ضربات پنالتی عملکرد قابل توجهی از خود به جا بگذارد، اینبار برابر پورعلی نیز نقش تاثیرگذار خود را به جا گذاشت. شاید یکی از خاطره‌انگیزترین مهارهای پنالتی این دروازه بان در جام جهانی قبلی و در روسیه برابر پرتغال و کریس رونالدو باشد که اکنون بعد از چند سال اینبار در لیگ برتر نیز بیرانوند توانست تیمش را در بازی نگه دارد و مانع از گلزنی حریف شود.