بیست و نهمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی 2 بهمن ماه برگزار میشود
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یونس پناهی در ارتباط زنده تصویری با شبکه خبر، هدف اصلی جشنواره رازی را ارتقای سطح کمی و کیفی تحقیقات حوزه سلامت دانست و گفت: تحقیقات حوزه سلامت در این جشنواره ارزیابی میشود و پژوهشگران، محققان، دانشگاه ها، پژوهشکدهها و مراکز تحقیقاتی که تحقیقات کاربردی و در مسیر حل مسائل و مشکلات کشور داشته اند، در این جشنواره مورد تقدیر قرار میگیرند. وی افزود:...
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یونس پناهی در ارتباط زنده تصویری با شبکه خبر، هدف اصلی جشنواره رازی را ارتقای سطح کمی و کیفی تحقیقات حوزه سلامت دانست و گفت: تحقیقات حوزه سلامت در این جشنواره ارزیابی میشود و پژوهشگران، محققان، دانشگاه ها، پژوهشکدهها و مراکز تحقیقاتی که تحقیقات کاربردی و در مسیر حل مسائل و مشکلات کشور داشته اند، در این جشنواره مورد تقدیر قرار میگیرند.
وی افزود: در این دوره از جشنواره، دست اندکاران و محققان تحقیقات پیشگیرانه و بهداشت که منجر به ارتقای سلامت جامعه، کاهش مرگ و میر و افزایش امید زندگی شده اند، با حضور مسئولان کشور و نظام سلامت، مورد قدردانی قرار میگیرند.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با اشاره به فعالیت 40 مرکز تحقیقاتی در زمینه بیماریهای غیرواگیر در کشور، گفت: هدف ما سوق دادن مراکز تحقیقاتی بیماریهای غیرواگیر به سوی پیشگیری از این بیماریهاست و به آنها ماموریت داده ایم که حتما باید در زمینه پیشگیری از بیماریها فعالیت کنند.
دکتر پناهی یادآور شد: اگر دو بیماری پرفشاری خون دیابت کنترل نشوند، زمینه ساز ابتلای افراد به سایر بیماریها از جمله بیماریهای قلبی، عروقی، کلیوی و تحمیل عوارض به آنهاست بنابراین تحقیقات پیشگیرانه محور یکی از اولویتهای معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت است.