بیمه سلامت
بیمه سلامت
مسعود مشایخی گفت: خراسان شمالی پایلوت نظام ارجاع الکترونیک روستایی قرار گرفت تا نواقص طرح و سیستم مرتفع شود که تا پایان شهریور ماه در صورت رفع نواقص در سایر شهرها نیز به مرحله اجرا برسد.
گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو - فاطمه امی؛ اگر پیگیر اخبار باشید حتما متوجه شدهاید که آمارها خبر از افزایش ناباروری میدهند با این وجود و با توجه به این که کشور ما احتیاج دارد تا نرخ نا باروری افزایش پیدا کند در حال حاضر شرایط و چالشهای اقتصادی در کنار مراکز ناباروری که عموما در شهرهای بزرگ تاسیس شدهاند بزرگترین چالش زوجین نابارور است. به همین منظور با علی صادقیتبار، مدیر مرکز...
طرح دارویاری ضرورتی اجتنابناپذیر در اقتصاد سلامت کشور به شمار میرفت که با انتقال یارانه دارو به مصرفکننده از طریق بیمهها، پوشش بیمهای داروها را افزایش داده و اقلام بیشتری از داروها را زیر چتر بیمهها برد و در عین حال با اجرای این طرح، قیمت دارو نیز به سمت واقعی شدن رفت...
اصغرزاده گفت: کلیه درمانهای عمومی و تخصصی ناباروری تحت پوشش بیمه قرار میگیرد اما گاها توافقاتی میان طرفین مثلا در مورد رحم اجارهای یا اهدای تخمک صورت میگیرد که بیمه تعهدی نسبت به آن ندارد.
نایب رئیس انجمن داروسازان ایران، به تشریح وضعیت بازار دارویی کشور بعد از اجرای طرح دارویار پرداخت.
رضا تحویلیان گفت: 497 هزار نفر در استان کرمانشاه در قالب دهکهای کم برخوردار در شهرهای با بیش از 20 هزار جمعیت، زیر پوشش بیمه سلامت قرار گرفتهاند.
نایب رئیس انجمن داروسازان ایران، به تشریح وضعیت بازار دارویی کشور بعد از اجرای طرح دارویار پرداخت.
سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان تهران با اشاره به جزئیات اجرای طرح دارویاری در پایتخت در عین حال درباره هزینههای دارویی بیماران خاص و صعبالعلاج به دنبال اجرای این طرح توضیح داد.
سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان تهران با اشاره به جزئیات اجرای طرح دارویاری در پایتخت در عین حال درباره هزینههای دارویی بیماران خاص و صعبالعلاج به دنبال اجرای این طرح، گفت: به زودی با تصویب صندوق بیماران خاص و صعبالعلاج که حدود 5000 میلیارد بودجه برای آن مصوب شده است، تقریبا هزینه این بیماران به صفر میرسد.
مسئول درمانگاه شهدای بسیج گچساران گفت: برای نخستین بار در این شهرستان، طرحی با عنوان "درمانگاه جهادی (طرح یاسر) اجرایی و خدماتی در حوزه سلامت و درمان به بسیجیان ارائه شد.
برقراری عدالت در دسترسی بیمهشدگان تامین اجتماعی به خدمات درمانی مورد نیاز از طریق توسعه ظرفیت مراکز درمانی ملکی تأمین اجتماعی، افزایش کیفیت خدمات درمانی و ارتقای کارایی مراکز درمانی ملکی و همکاری و پیگیری در زمینه استقرار و توسعه کامل نسخه الکترونیک در مراکز ملکی این سازمان، از مهمترین راهبردهای سازمان تامین اجتماعی در بخش درمان مستقیم است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهدی ناقوسی مدیرکل درمان مستقیم سازمان تأمین اجتماعی در گفتوگویی اظهار کرد: سازمان تأمیناجتماعی در بخش درمان مستقیم، دارای 71 مرکز بیمارستانی، 5 مرکز جراحی محدود ملکی و 7 مرکز بیمارستانی هیأتمدیرهای و 320 مرکز سرپایی در سطح کشور است که در این مراکز با بکارگیری بیش از 47 هزار نفر نیروی انسانی متخصص پزشک و غیرپزشک، مشغول ارائه خدمات درمانی به...