بیامو رکورد درآمدهای قبل از همهگیری را شکست!
شرکت خودروسازی بیامو اعلام کرد که بیامو درآمد قبل از همهگیری را در سال 2021 بیش از دو برابر کرده و به 16 میلیارد یورو (17.67 میلیارد دلار) رسانده است زیرا قیمتهای بالاتر و فروش قوی خودروهای سطح بالا علیرغم محدودیتهای زنجیره تامین باعث افزایش درآمد شده است.
به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، این خودروساز پریمیوم که سال گذشته با وجود کمبود نیمه هادی، رکورد فروش 2.52 میلیون دستگاه خودرو را به ثبت رساند، حاشیه درآمدی 10.3 درصدی را در سال گزارش کرد که بالاترین میزان از سال 2017 است.
با این حال، درآمدهای قبل از بهره و مالیات در بخش خودروسازی در سه ماهه چهارم 4.2 درصد کاهش یافت زیرا کمبود جهانی تراشه که بیامو تاکنون بهتر از رقبا از آن عبور کرده، باعث کاهش 14.2 درصدی تحویل شده است.
سود خالص سه ماهه این گروه به 2.25 میلیارد یورو رسید که یک سوم بیشتر از سال گذشته است، اما بسیار کمتر از سطح 5.02 میلیارد یورو در سال 2019 است.
درآمد بیامو با 12.4 درصد افزایش نسبت به سال گذشته به 111 میلیارد یورو رسید و سود خالص به رکورد 12.46 میلیارد رسید. نیکلاس پیتر، مدیر مالی این شرکت گفت: ما در موقعیت خوب و به آینده خوشبین هستیم.
انتهای پیام