پنج‌شنبه 25 بهمن 1403

تابستان سوزنده بورس تمام شد / سهامداران نقره داغ شدند

وب‌گاه عرشه آنلاین مشاهده در مرجع
تابستان سوزنده بورس تمام شد / سهامداران نقره داغ شدند

بازدهی شاخص کل بورس در هفته آخر شهریور منفی 2.45 درصد بود. بازدهی ماهیانه شاخص در شهریور ماه نیز معادل منفی 4.87 درصد به ثبت رسید که نشانگر بالاترین ریزش ماهیانه شاخص از ابتدای سال تاکنون است.

بورس تهران هفته آخر شهریور را با افتی بیش از 10 هزار واحدی و با بازدهی منفی به پایان رساند.

بورس تهران امروز چهارشنبه 30 شهریور 1401 با افت 11 هزار و 830 واحدی به کار خود پایان داد. شاخص بورس با این افت در محدوده یک میلیون و 550 هزار واحدی قرار گرفت که پایین‌ترین سطح شاخص در سال 1401 است. شاخص هم وزن نیز با افت دو هزار و 232 واحدی در کانال 395 هزار واحدی تثبیت شد.

بازدهی شاخص کل بورس در هفته آخر شهریور منفی 2.45 درصد بود. بازدهی ماهیانه شاخص در شهریور ماه نیز معادل منفی 4.87 درصد به ثبت رسید که نشانگر بالاترین ریزش ماهیانه شاخص از ابتدای سال تاکنون است. بازدهی ماهیانه شاخص هم وزن نیز معادل منفی 0.32 درصد به ثبت رسید.

بازدهی بورس در تابستان 1401 نیز منفی 12 بود، از همین رو است که بسیاری از سهامداران معتقدند روزهایی که بورس در تابستان امسال تجربه کرد یکی از وخیم ترین اوضاع بازار در سالهای اخیر بوده است.

بورس تهران امیدی به پائیز ندارد؟

بازار سرمایه هفته آخر تابستان را در شرایطی به اتمام رساند که بازدهی شاخص کل در شهریور 1401 معادل منفی 4.87 درصد بود. سهامداران بورسی در هفته‌های اخیر اعتراضاتی را نسبت به روند کنونی بورس ترتیب داده‌اند. اهالی بازار سرمایه معتقدند دولت ابراهیم رئیسی سیاست‌های مخربی را اتخاذ کرده که باعث برهم خوردن تعادل بورس شده است.

روند بازار سهام در سه ماهه اخیر به نحوی بوده که سهامداران در هفته جاری شاهد رکوردزنی مداوم شاخص در قعر سال 1401 بودند. تا پیش از شهریور شاخص کل بورس تهران با ثبت رقم یک میلیون و 390 هزار واحدی در فروردین گذشته هرگز پایین‌تر از این سطح نرفته بود. اما این روند در ماه جاری شکسته شد و شاخص کل به محدوده یک میلیون و 55 هزار واحدی هم سقوط کرد.

با این اوصاف به نظر می‌رسد بازار در نیمه دوم سال هم شرایط چندان جالبی نداشته باشد. البته این گمان می‌رود که در نیمه دوم پاییز سال جاری گشایش‌هایی در زمینه برجام رقم بخورد. اگر چنین اتفاقی رخ دهد می‌توان نسبت به روند بازار در زمستان و فصل سرد سال امیدوارتر بود.

منبع: تجارت نیوز هم اکنون دیگران می خوانند 30 شهریور 1401 - 13:46

بیشتر بخوانید

تابستان سوزنده بورس تمام شد / سهامداران نقره داغ شدند 2