یک‌شنبه 30 آذر 1404

اقتصادی وب‌گاه تابناک

اقتصادی وب‌گاه تابناک

با آغاز سومین مرحله کالابرگ الکترونیکی و تخصیص اعتبار 500 هزار تومانی برای سه دهک نخست، وزیر رفاه از تأمین منابع لازم برای دهک‌های چهارم تا هفتم نیز خبر داده، اما هنوز هیچ‌گونه شفاف‌سازی درباره محل تأمین این منابع انجام نشده است.

تعداد وام‌های قرض‌الحسنه پرداخت شده بانک صادرات ایران برای توسعه اشتغال‌زایی از طریق سازمان‌های حمایتی در سه ماه اول سال‌جاری به مرز 6000 فقره رسید و در همین مدت بالغ بر 4900 فقره وام قرض‌الحسنه و تسهیلات حمایتی در بخش مسکن در اختیار متقاضیان قرار گرفته است.

رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی تهران در خصوص پیگیری‌ها برای پرداخت معوقات فروردین بازنشستگان توضیحاتی را ارائه کرد.

کارفرمایان متخلفی که اتباع خارجی غیرمجاز و فاقد پروانه کار را که غیرقانونی وارد کشور شده اند، به کارگیرند بابت هر روز اشتغال غیرمجاز یک میلیون و 731 هزار تومان جریمه شده و در صورتی که از آنها در کاری استفاده کنند که در پروانه قید نشده به مجازات حبس تا 180 روز محکوم خواهند شد.

در ماه اخیر، اگرچه آمار رسمی در دست نیست، اما مشاهدات میدانی نشان می‌دهد که با شدت گرفتن خروج اتباع از کشور، عرضه مسکن در بخش املاک کلنگی به‌ویژه در مناطق پایین‌شهر افزایش یافته است.

یک آپارتمان 81 متری سه خوابه، با سال ساخت 1371 در محله نصرت و در نزدیکی خیابان مهرناز، با ودیعه 200 میلیون تومانی و اجاره ماهانه 23 میلیون تومانی آگهی شده است.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی های مسافربری گفت: این اتحادیه از ابتدای سال جاری تاکنون هیچ افزایش نرخی در بلیت اتوبوس ها نداشته است.

قیمت سکه و قیمت طلا امروز یکشنبه 15 تیر 1404 را در جدول زیر مشاهده کنید. علاوه بر قیمت سکه امامی، بهار آزادی، گرمی، نیم سکه و ربع سکه می‌توانید قیمت مثقال و انس جهانی طلا، طلای آبشده و دست دوم را نیز مشاهده فرمایید.

توقف پروازهای باری و تجاری در فرودگاه امام خمینی (ره) به دلیل جنگ 12 روزه، زنجیره تامین کالاهای حیاتی را متوقف کرده بود که حالا با ازسرگیری گمرک این فرودگاه، مسیر تامین مواد اولیه و کالاهای حساس باز شده و بازار و صنایع کشور نفس تازه‌ای می‌کشند.

کاهش قابل توجه سوددهی و افزایش هزینه‌ها، ایران خودرو دیزل را در شرایط دشواری قرار داده و آینده مالی این شرکت را تحت تاثیر قرار داده است.

به دنبال حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به اماکن مسکونی، شهرک‌های صنعتی و حتی کارخانجات تولید دارو مقرر شده تا در سومین جلسه بررسی ابعاد خسارات جنگ 12 روزه با حضور رئیس جمهور، وضعیت واحدهای صنعتی و کارخانجات خسارت دیده بررسی شود.

رصد بازار کالاهای اساسی حکایت از توزیع کنترل شده روغن خوراکی دارد. چند ماه است که برخی تولیدکنندگان برای عرضه روغن به سوپرمارکت‌ها آن را منوط به خرید کالاهای جانبی مثل باتری، دستمال می‌کنند.

تاخیر در تحویل خودروهای سایپا اگر تا چندماه پیش محدود به شاهین، سهند و اطلس بود اکنون به محصولات پرتیراژ این خودروساز مانند کوئیک و ساینا S رسیده است که نه تنها گلایه های مردم را از این شرکت بیشتر کرده بلکه موجب بی اعتمادی بیشتر مردم به این خودروساز شده است.

قیمت طلا در آستانه یک افزایش هفتگی قرار دارد. پایین آمدن ارزش دلار و بالا رفتن تقاضا به‌دنبال پایان مهلت ترامپ جهت بسته شدن قراردادهای تجاری از قیمت طلا حمایت کرده‌است.

سخنگوی شهرداری تهران گفت: افزایش نرخ کرایه‌های تاکسی در شرایط بحران و جنگ تخلف است و شهروندان می‌توانند تخلفات رانندگان را گزارش دهند.

بازار برنج روز‌های پرآشوبی را می‌گذراند از کمبود و نایابی برخی برند‌های برنج در بازار گرفته تا قیمت‌های بالای 300 هزار تومان که توان خرید را از خریدار سلب کرده و سفره‌های مردم را خالی کرده است.