فرهنگی وبگاه تابناک
فرهنگی وبگاه تابناک
امین شریعتی در دوران دفاع مقدس، مسئولیتهای مهمی در قرارگاه قدس، نجف، و... بر عهده داشت و پس از شهادت شهید مهدی باکری، مجددا به عنوان فرمانده لشکر عاشورا منصوب گردید و تا پایان جنگ در این مسئولیت انجام وظیفه کرد.
سینما فرهنگ در سالهای پس از انقلاب و تا پیش از احداث پردیسهای سینمایی، مهمترین سالنهای سینمای ایران را در اختیار داشت و به قول مشهور میان برخی تهیه کنندگان و پخش کنندگان، اگر در این سینما اخبار سراسری پخش میشد، فروش داشت! این نقش با گسترش پردیسهای مدرن سینمایی کمرنگ شد، هرچند همچنان میان تهیه کنندگان برای اکران فیلمهایشان در سینمافرهنگ کشمکش است.
پس از طرح شکل غیرحرفهای برگزاری انتخابات شورای صنفی نمایش و عدم رعایت برخی اصول این انتخابات که برای نخستین بار توسط «تابناک» اطلاع رسانی شد و نقدهای گستردهای از سوی اهالی سینما از جمله واکنش رسمی خانه سینما را در پی داشت، سازمان سینمایی عقب نشینی کرد، انتخابات شورای صنفی نمایش با دیگر در چارچوب حرفهای برگزار میشود.
در فاصله یک هفته تا پایان این ماه مبارک و پس از گذراندن سه شب قدر، با روحی سبک به استقبال عید سعید فطر برویم و با گذران این ماه در روزهای پرحرارت که آزمونی بس دشوار بود شکرگزار خداوند متعال باشیم که سعادت بندگی را نصیبمان ساخته است.
عدم برخورداری از مقررات منسجم و الزامآور است؛ قواعدی که وقتی روئسای صنوف، هیات مدیره و مدیرعامل همچون دوره مدیریت محمدمهدی عسگرپور هماهنگی حداکثری دارند، فقدانش کمتر احساس میشود، چرا که همدلی و همرایی امور صنفی را پیش میبرد اما وقتی این همرایی میان مدیرعامل، هیات مدیر و مدیرعامل وجود ندارد، فقدانشان منجر به عدم تصمیم گیری در بسیاری از امور میشود.
بنا به نقل، یکی از شبهای نوزدهم، بیست و یکم و بیست و سوم است و در بین این سه شب نیز شب بیست و سوم احتمالش بیشتر است، چنان که امام صادق (ع) فرمود: «شب نوزدهم شب تقدیر است و شب بیست و یکم، شب بستن و تعیین و احکام است و شب بیست و سوم شب حتمی شدن و امضای آن است.»
احتمالا شما هم وقتی کلمه «معتاد» را میشنوید، یاد همان تصویر آشنای همیشگی میافتید که یک نفر با حال خیلی نزار گوشهای نشسته، دست و صورت سیاهی دارد و آنقدر تکیده است که حتی نمیتواند قدم از قدم بردارد و خودش را روی زمین میکشاند. اما امروز میخواهیم شما را با گونه جدیدی از معتادها آشنا کنیم، آنهایی که شاید آلاستار میپوشند، شاید گوشی آخرین مدل دارند، شاید رستوران رفتنشان سر وقت است...
پردیس سینمایی «شمیران» با ظرفیت 5 سالن به زودی توسط گروه سینمایی هنر شهر آفتاب در منطقه یک پایتخت به بهره برداری می رسد.
با توجه به آنکه هزینه تولید یک فیلم سینمایی به 4 تا 5 میلیارد به عنوان کف بودجه افزایش یافته، قاعدتا سرمایه گذاران حق دارند در جریان این تصمیمات باشند. در شرایط کنونی باید در نظر داشت در صورتی بازگشایی سالنهای سینما، بعید است گیشه به سرعت به حالت عادی بازگردد و احتمالا برای ماههای متمادی، گروه اندکی ریسک رفتن به سینما را به جان خواهند خرید
حضرت محمد مصطفی خاتم الانبیا (ص) فرمود: «برای بهشت دری است به نام ریان. از او وارد نمیشوند، مگر روزه داران» و علی (ع) فرمود: «برای هر چیزی زکاتی است و زکات بدن روزه است».
امام هیچ گاه حاضر نشد بی جهت به افراد امتیاز دهد و در برابر خواستههای ناعادلانه ایشان، سر خم نکرد. آن حضرت اساسا حکومت را برای تحقق عدالت در همه ابعادش پذیرفت و آن را جز در این مسیر، نمی خواست و هدف آن حضرت از پذیرش حکومت، برپایی عدالت بود.
شیوه غیرمرسوم و حتی غیرطبیعی معرفی شورای صنفی جدید به هیچ وجه مورد تائید خانه سینما، تهیه کنندگان و کارگردانان نمیباشد. لذا از جنابعالی تقاضا داریم عاجلا این روند متوقف گردد و نمایندگان مرسوم و ذی مدخل با نظارت عالیه خانه سینما معرفی شوند. هشدار جدی، روشن و صریح خانه سینما این است که بیم آن میرود در شرایطی که حداکثر آرامش در این روزها و ماههای آتی نیاز مبرم جامعه سینمایی است دور جدیدی...
امام صادق (ع) میفرمایند: «هر مؤمن روزهدار هنگام سحر و افطارش سوره قدر را بخواند، همانند کسی است که در فاصله این دو وقت در راه خدا به خونش آغشته شود.»
دبوک درباره این نوع سیستم که اولین بار در ساخت فیلم جاذبه (Gravity) مورد استفاده قرار داد، میگوید: با این سیستم میتوان به طور سه بعدی از بازی بازیگران فیلم گرفت و حتی پس از فیلمبرداری، آنها را در هر صحنه از هر زاویهای و تحت هر نوری قرار داد. کافیست بر روی ضبط درست بازی هنرپیشه، محل قرارگیری دوربین و این که بعدا چگونه باید نورپردازی برای این صحنه صورت گیرد، تمرکز کنید.
درست است که جشنواره جهانی صرفا با حضور سینماگران برگزار نمیشود و مردم مخاطبان اصلی آن هستند اما شکلگیری اثربخش چنین رویداد مهمی بدون حمایت و پشتیبانی موثر سینماگران، نهادهای صنفی و سازمانهای ذیربط بیمعناست. متاسفانه سینمای ایران نه در حوزه فعالیتهای صنفی و نه در چرخه تولید و اکران، روزگار خوبی را سپری نمیکند و در این شرایط به نظر میرسد توانایی پشتیبانی موثر از چنین رویداد بینالمللی...
پرسش اساسی این است که چرا تهیه کنندگی سینما برخلاف دیگر مشاغل سینمایی، نیاز به هیچ تخصصی ندارد و با وجود آنکه در فضای رسمی، سازنده فیلم تهیه کننده تلقی میشود و در جوایز و فستیوالهای بزرگ معمولا جایزه «بهترین فیلم» به تهیه کننده داده میشود، اهمیت این نقش نادیده گرفته شده است؟