یک‌شنبه 2 آذر 1404

تاکنون 313 محیط‌بان به شهادت رسیدند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
تاکنون 313 محیط‌بان به شهادت رسیدند

همدان - ایرنا - فرمانده یگان حفاظت سازمان محیط زیست گفت: لباس محیط‌بانی تن‌پوش شهادت فعالان در این سازمان است و تاکنون 313 تن از محیط‌بانان در این لباس به درجه رفیع شهادت نائل شدند.

سرهنگ جمشید محبت خانی روز دوشنبه در آیین معارفه فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان همدان بیان کرد: مهمترین دغدغه و نگرانی این مجموعه وضعیت محیط‌بان همدانی سعید مومیوند است که اکنون در زندان گرفتار شده و امیدواریم با پیگیری های صورت گرفته و همکاری و کمک های جمعی تغییری در شرایط وی صورت گیرد.

وی با بیان اینکه طرف مقابل محیط بانان شکارچیان مسلح هستند اضافه کرد: مسئولیت بدنه مدیریتی سازمان حفاظت محیط زیست در قبال حمایت های همه جانبه از محیط بانان در بخش مالی و قضایی بسیار سنگین است.

فرمانده یگان حفاظت سازمان محیط زیست با بیان اینکه 370 محیط بان قراردادی در بدنه سازمان فعالیت دارند گفت: امید می رود مکاتبه رییس سازمان محیط زیست با رییس جمهور زمینه تعیین تکلیف وضعیت استخدامی آنها را فراهم کند.

سرهنگ محبت خانی ادامه داد: محیط زیست مرز ندارد و خیلی از تهدیدات زیست محیطی از کشورهای منطقه و همسایه وارد کشور می شوند بنابراین می طلبد با همکاری جمعی و همه جانبه این تهدیدات زیستی را مدیریت کرد تا کمترین آسیب به محیط زیست وارد شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست همدان نیز در این آیین گفت: جایگاه فرمانده یگان حفاظت محیط زیست به دلیل ارتباط نزدیک کاری که با محیط بانان دارند بسیار ارزرشمند است و می تواند در مدیریت بهتر مناطق تحت مدیریت راهگشا باشد.

محسن جعفری نژاد بسطامی بیان کرد: کمیته تحول محیط بانی با هدف پیش بینی نیازهای محیط بانان در بخش پشتیبانی و لجستیکی در اداره کل حفاظت محیط زیست همدان تشکیل شده است.

وی بیان کرد: با توجه به تنوع زیستی خوبی که در مناطق تحت مدیریت این اداره کل است، درصدد مجهز کردن مناطق حفاظت شده خانگرمز تویسرکان و لشگردر ملایر به امکانات حفاظتی نوین در سال آینده هستیم.

در این آیین از تلاش های سه ساله جواد نوری اظهر قدردانی شده و رضا دانش پژوه به عنوان فرمانده جدید یگان حفاظت محیط زیست استان همدان منصوب شد.

*س_برچسب‌ها_س*