تجلیل از آزاده لارستانی که بیش از هشت سال در اسارت بود
لارستان - ایرنا - در قالب دومین طرح ملی «سهشنبههای تکریم» در جنوب فارس، از فضلالله بناری (لاری) از آزادگان شهرستان لارستان که هشت سال و چهار ماه در جنگ تحمیلی در اردوگاههای رژیم بعثی در اسارت بود، به صورت ارتباط از راه دور با حضور جمعی از مسوولان و مقامات اجرایی استان فارس، تجلیل شد.
به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی فرمانداری لارستان، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس که در آیین حضور داشت، گفت: قدردان همه آزادگان و از جمله آزاده سرافراز، فضلالله بناری (لاری) که 100 ماه از عمر و جوانی خود را صرف پاسداری از میهن عزیز ایران اسلامی نموده، هستیم. صابر سهرابی، با بیان اینکه بدون تردید وضعیتی که اسرای بزرگوار در زمان اسارت داشتند،، به هیچ وجه قابل تصور نیست، اظهار داشت: خرسندیم که هم اینک 2 نفر از آزادگان گرانقدر در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس مشغول خدمت هستند که یکی از آنان از خطه لارستان است.
وی افزود: باید همگان بتوانیم از این آزادگان سربلند که عمر و جوانی خود را صرف پاسداری از میهن اسلامی کردند، درس بیاموزیم و آن را بکار بندیم.
سهرابی بیان کرد: ضروری است از وجود این آزادگان و ایثارگران در راه تحقق اهداف مقدس جمهوری اسلامی بهره گیریم.
آزادگان در زمینههای مختلف، الگویی موفق برای جامعه هستند
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس نیز در این مراسم گفت: آزادگان سند زنده افتخار ملت ایران هستند و باید همه ما بدانیم، اقتدار و افتخاری که اکنون نصیب کشور شده از کجاست، چه کسانی برای آن تلاش کردند و خون دل خوردند و چه کسانی جان خود را در این راه نثار کردند تا اینکه امروز کشورمان بتواند با اقتدار و سرافرازی در مجامع جهانی بدرخشد.
رجبعلی راهی افزود: استان فارس دارای 2 هزار و 200 آزاده است و مقایسه و بررسیهایی که در جامعه صورت گرفته، بیانگر این است که آزادگان در زمینههای مختلف اعم از خدمت در محیط کار، تاثیرگذاری در محیط اجتماعی و همچنین در تعلیم و تربیت فرزندانشان در این استان و کشور، موفق، نمونه و الگو بودهاند.
معاون عمرانی فرمانداری ویژه لارستان هم اظهار داشت: مایه مباهات و افتخار مردم استان فارس و خطه جنوب این استان است که پذیرای پر افتخارترین یادگاران دفاع مقدس است و به خود میبالیم که کسانی را در کنار خود داریم که 8 سال از جان و مال خود گذشتند، دلاورانه و شجاعانه، جانفشانیها کردند و مدت زمان طولانی نیز در اردوگاههای رژیم بعثی اسیر بودند و پس از اتمام جنگ نیز خدمات ارزنده و شایانی داشتند.
احمد دلاور، افزود: همگان وظیفه داریم که برای رفاه، آسایش و رفع مشکلات این بزرگواران بکوشیم و در خدمت آنها باشیم تا به اهداف بزرگی که برای آن جانفشانی کردند، دست یابیم.
فضلالله بنایی، جانباز و آزاده سرافراز هشت سال دفاع مقدس نیز درباره نحوه اسارت خود گفت: در سال 61 و در عملیات بیت المقدس در منطقه شلمچه، در حالی که از 2 ناحیه مورد اصابت ترکش قرار گرفته و مجروح شده بودم، به اسارت نیروهای بعثی درآمدم.
وی بیان داشت: بعد از اسارت، ابتدا چند روزی در بیمارستان بصره بودم و سپس مرا به وزارت دفاع بغداد و از آنجا به اردوگاه اسرا منتقل کردند.
در ادامه این آیین از پوستر «رویداد بینالمللی روح مقاومت» نیز رونمایی شد.
شهرستان لارستان در دوران جنگ تحمیلی 305 شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است. این شهرستان به مرکزیت لار در فاصله 387 کیلومتری شیراز قرار دارد.
طرح ملی «سهشنبههای تکریم» که به همت ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد در حال انجام است، هر هفته، در منزل یکی از شهدا به صورت هماهنگ در سطح کشور برگزار میشود.
*س_برچسبها_س*