تدبیر کادر فنی در مورد سنگین وزن کشتی فرنگی جواب داد؛ سرنوشت قاسمیمنجزی چه میشود؟
دیدگاه کادر فنی تیم ملی فرنگی در مورد انتخاب سنگین وزن تیم آسیایی این بود که سال گذشته تیم بنا در اولانباتور از این محل لطمه خورد و باید راه را بر تکرار آن اتفاق بست که امین میرزازاده وارد تیم آسیایی شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، در همه اوزان کشتی فرنگی اعزامی به مسابقات قهرمانی آسیا، غیر از سنگین وزن، انتخاب ملیپوش از بین نفراتی که در تورنمنت رنکینگدار زاگرب محک خورده بودند، اتفاق افتاد.
تعدادی از کشتیگیران که اعضای تیم ملی فرنگی در مسابقات جهانی بلگراد و مدالآوران امید بودند، از شرکت در پیکارهای قهرمان کشوری معاف شده بودند به همراه نفرات اول مسابقات کشوری، به کرواسی اعزام شده و فرد برتر مجوز حضور در رقابتهای آسیایی را به دست آورد.
سالِ نکوی کشتی فرنگی ایران با پانزدهمین قهرمانی آسیااین فرمول تنها در یک وزن اجرایی نشد و دلیل آن ناکامی هر دو سنگینوزن اعزامی به تورنمنت زاگرب بود. جایی که علیاکبر یوسفی قهرمان جهان در سال 2021 در مصافی رودررو، مغلوب امیر قاسمی منجزی شد و در ادامه نیز کشتیگیر کهنهکار و باتجربه خوزستانی، به حریفی نه چندان مطرح باخت تا هم یوسفی از دور رقابتها حذف شود و هم خودش در تورنمنتی که انتظار از نماینده 130 کیلوی کشتی فرنگی فقط کسب مدال طلا در غیاب مدعیان سنگینوزن بود، در رده سوم قرار بگیرد.
بنابراین عملکرد هیچ یک از دو سنگین وزن اعزامی به زاگرب مورد قبول کادرفنی قرار نگرفت تا نام امین میرزازاده که قرار بود همراه با محمدرضا گرایی، میثم دلخانی و محمدهادی ساروی در دومین مسابقه رنکینگدار در مصر شرکت کند، از آن لیست خارج شده و به لیست آسیایی اضافه شود.
دیدگاه کادرفنی تیم ملی این بود که امیر قاسمی منجزی با این سطح فنی و آمادگی نمیتواند در مسابقات آسیایی به تیم کمک کند، همانطور که سال گذشته نیز او تنها اوتی تیم ملی در اولانباتور بود و باتوجه به اختلاف 14 امتیازی بین ایران و قزاقستان، حتی اگر قاسمیمنجزی در جایگاه سومی قرار میگرفت، تیم ملی قهرمان آسیا میشد.
به این ترتیب امین میرزازاده به قهرمانی آسیا رفت، هر چند اتفاقی خلاف چرخه در این وزن اتفاق افتاد اما چون قاسمی منجزی و یوسفی هیچکدام نتوانسته بودند به حداقلهای مدنظر کادر فنی در تورنمنت زاگرب برسند، جای اعتراضی باقی نماند.
میرزازاده هم با عملکرد خوبش در آستانه قزاقستان، طلای سنگین وزن را بدون دردسر به دست آورد و 25 امتیاز برای تیم ملی کسب کرد، ضمن اینکه خودش هم از امتیاز حضور در مسابقات قهرمانی آسیا بیبهره نخواهد بود.
حالا سوال اینجاست که چه سرنوشتی در انتظار امیر قاسمی منجزی است؟ کشتیگیر خوش اخلاق و بیحاشیه خوزستانی که هر بار رسیدن به دوبنده تیم ملی را از دست داده، در اردو مانده و به فرد منتخب کمک کرده است، او این بار هم باوجودی که براساس چرخه او بالاتر از یوسفی قرار گرفته و میتوانست به قهرمانی آسیا برود، اما درخصوص تصمیم کادرفنی تیم ملی فرنگی هیچ اعتراضی نکرد و در راستای منافع ملی برخورد کرد، درست مثل تمام سالهایی که به عنوان یک مدعی در اردوی تیمهای ملی حضور داشت.
شرایط امیر قاسمی منجزی در چرخه به صورت خاص دیده شده است. او باید به قهرمانی آسیا میرفت اما این مصلحت تیم ملی فرنگی نبود، بنابراین معاف از جام تختی شده و طی ماههای پیش رو به یک تورنمنت بینالمللی اعزام خواهد شد که اگر آنجا خودش را تثبیت کند، حتما از میان مسابقات پیش روی کشتی فرنگی که کم تعداد هم نیستند، فرصت حضور در مسابقه بار دیگر به قاسمیمنجزی داده خواهد شد.
تیم ملی فرنگی علاوه بر مسابقات جهانی بلگراد، دو مسابقه مهم دیگر از جمله بازیهای آسیایی چین و جام جهانی ایران را هم در پیش دارد که امیر قاسمیمنجزی در صورت آمادگی، میتواند در آنها شرکت کند.