تربیت نیروی متخصص برای فعالیت در معادن موجب اشتغال پایدار می شود / معادن آهن مهمترین عامل پیشرفت شهرستان بیجار است
علیرضا زندیان با اشاره به ظرفیت معادن شهرستان بیجار جهت توسعه و اشتغال پایدار گفت: تربیت نیروی متخصص کارآزموده در این زمینه موجب پیشرفت اقتصادی شهرستان می شود.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کردتودی، علیرضازندیان نماینده مردم بیجار در مجلس شورای اسلامی صبح امروز در جلسه انعقاد تفاهمنامه همکاری بین اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان کردستان و شرکت توسعه معادن و اکتشافات فلزیابان کویر، اظهار داشت: معادن سنگ آهن در شهرستان بیجار یکی از ظرفیت های خدادای است که استفاده بهینه از این معادن با استفاده از نیروهای متخصص و مجرب موجب پیشرفت اقتصادی شهرستان می شود.
وی افزود: انعقاد این تفاهم نامه نقطه عطفی در راستای کمک به استفاده بهینه از این منابع و ایجاد زنجیره اشتغال در حوزههای مختلف معدنی در شهرستان بیجار است.
نماینده مردم بیجار در مجلس شورای اسلامی گفت: با توانمندسازی جوانان و علاقمندان به فعالیت در این حوزه میتوانیم گامی مهم و موثر را در راستای اشتغال جوانان شهرستان بیجار فراهم آوریم.
سیدجمیل احمدی مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان در این جلسه اظهار داشت: تربیت نیروی متخصص و کاردان در حوزههای معدنی، دانشافزایی و ارتقاء صلاحیت حرفهای به منظور استخدام فارغالتحصیلان و علاقمندان و تربیت و تامین نیروی انسانی شرکت توسعه معادن و اکتشافات فزیابان از اهداف دنبال شده توسط این اداره کل در این تفاهمنامه است.
وی افزود: در حال حاضر 16 مرکز چارت دار دولتی و بیش از 150 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای سالانه بیش از 3 میلیون و 500 هزار نفر ساعت آموزش های مهارتی در بخش های دولتی، و بیش از 1 میلیون و 500 هزار نفر ساعت آموزشهای مهارتی را از طریق بخش خصوصی در چهار حوزه خدمات، صنعت، کشاورزی و فرهنگ و هنر ارائه میکند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان با اشاره به تعهدات این تفاهم نامه گفت: تامین فضای آموزشی مناسب برای برگزاری آموزشهای تئوری در مرکز آموزش فنی و حرفهای شهرستان بیجار، برگزاری آزمون و سنجش صلاحیت حرفهای شرکت کنندگان در دورههای آموزشی بر اساس ضوابط و مقررات سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور از جمله تعهداتی است که در تفاهم نامه به آن اشاره شده است.
احمدی خاطر نشان کرد: اعطای گواهینامه به قبول شدگان در آزمون تئوری و عملی براساس ضوابط و مقررات سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، همکاری در تدوین و بازنگری استاندارد های آموزشی براساس سرفصل های ارائه شده توسط شرکت، معرفی متقاضیان شرکت در دوره به شرکت توسعه معادن و اکتشافات فلزیابان کویر و نظارت و نظارت بر برگزاری دورههای آموزشی از دیگر تعهدات اداره کل آموزش فنی و حرفه ای کردستان در این تفاهم نامه است.
لازم به ذکر است در حال حاضر دو معدن کیمیا معدن و صبانور با داتشتن بیشترین ظرفیت ذخایر آهن استان کردستان نقش مهمی در توسعه و پیشرفت شهرستان و اشتغالزایی جوانان دارد.
انتهای پیام /