جمعه 19 بهمن 1403

اقتصادی خبرگزاری تسنیم

اقتصادی خبرگزاری تسنیم

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه حدود 50 هزار خودرو وارداتی در گمرکات کشور وجود دارد گفت: مشکل فعلی برای واردات خودرو نداشتن فضای کافی در بنادر کشور است و تعداد زیادی خودرو روی کشتی داریم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: از مقامات عالی رتبه 70 کشور جهان دعوت شده که از ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی (ایران اکسپو 2024) دیدن کنند.

بانک جهانی از کاهش ضریب جینی ایران به 34.8 درصد در سال 2022 خبر داد که کمترین رقم طی 8 سال گذشته بوده است.

یورو استات اعلام کرد در حالی که صادرات اسپانیا به ایران در نخستین ماه سال جاری میلادی 62 درصد و ایتالیا 13 درصد افزایش داشته است صادرات آلمان بدون تغییر در سطح 100 میلیون یورو باقی مانده است.

مرکز مدیریت راههای کشور سازمان راهداری از بارش باران در جاده های 9 استان، تردد روان در محورهای شمالی و ترافیک سنگین در آزادراه قزوین - کرج خبر داد.

سخنگوی صنعت آب با اشاره به بارش‌های مناسب هفته‌های گذشته، میزان پرشدگی سدهای کشور تا 28 فروردین 1403 را 61 درصد اعلام کرد و گفت: بارش‌ها نباید این تصور را ایجاد کند که نیاز آبی کشور برطرف شده و همچنان به مدیریت مصرف در سراسر کشور نیازمندیم.

مدیر روابط عمومی بانک مرکزی از اجرای طرح کهربا توسط6 بانک خبر داد و گفت: با این طرح تراکنش بانکی با برنامک‌های هوشمند تلفن همراه بدون نیاز به کارت‌های بانکی انجام می شود.

دولت بایدن تمایلی به تشدید تحریمها علیه صادرات نفت ایران ندارد و دلیل آن نگرانی نسبت به بالا رفتن قیمت نفت و عصبانی کردن چین به عنوان بزرگترین خریدار نفت ایران است.

در معاملات امروز مرکز مبادله طلا و ارز ایران، هر اسکناس دلار آمریکا به 43هزار و 567 تومان و حواله دلار نیز به 40هزار و 648 تومان رسید.

شرکت نفت سپاهان تولید کننده روغن موتور اسپیدی، عرضه نامحدود انواع روغن موتور دیزلی را به قیمت مصوب در سراسر اصفهان آغاز کرد.

قیمت هر اونس طلا امروز با 0.01 درصد افزایش به 2383 دلار و 14 سنت رسید.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 42 سنت معادل 0.47 کاهش به 89 دلار و 60 سنت رسید.

هر روز بخشی از مهمترین اخبار و گزارش‌های تسنیم را در ویترین تسنیم ببینید.

دبیرکل اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق با تأکید براینکه روند افزایش نرخ ارز قطعاً در میان مدت متوقف خواهد شد؛ گفت: با هر شدتی که هیجانات موجب شده نرخ ارز افزایش یابد، با همان شدت هم تخلیه خواهد شد و نرخ ارز به قیمت‌های قبلی بازمی‌گردد.

مدیرعامل شرکت توانیر با صدور حکمی، مهدی مقیم زاده را به عنوان مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران منصوب کرد.

مشاور اتاق تعاون ایران درباره تحقق شعار سال گفت: ایفای تکلیف دولت در واریز 30درصد وجوه حاصل از فروش بنگاه‌های دولتی به تعاونی ها، رفع هرگونه تبعیض بین بخش تعاون وتصمیم گیری های خرد و کلان اقتصادی و.. با هدف کارآفرینی در تحقق شعار سال موثر هستند.