پنج‌شنبه 15 مرداد 1405

اقتصادی خبرگزاری تسنیم

اقتصادی خبرگزاری تسنیم

مشاور کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران با انتقاد از عدم برگزاری جلسه شورای عالی کار گفت: با توجه به عقب ماندگی مزدی و کوچک شدن سفره کارگران ضرورت دارد که در کوتاه ترین زمان جلسه شورای عالی کار تشکیل و به بحث مزد رسیدگی شود.

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی آب را مهم‌ترین عامل محدود کننده در تولید محصولات کشاورزی دانست و خواستار ارائه برنامه مدون برای مصرف آب در بخش کشاورزی از سوی وزارت نیرو شد.

ایران و پاکستان برای ایجاد منطقه آزاد مشترک در مرز ریمدان - گبد به توافق اولیه دست یافتند.

سامانه «رصد بلیت» با هدف کنترل هوشمند قیمت بلیت‌های سفرهای اربعین، با بهره‌گیری از فناوری وب‌اسکرپینگ و هوش مصنوعی، آغاز به کار کرد.

در آستانه ایام اربعین حسینی سال 1404، سامانه نظارتی «رصد راه» با هدف بهره‌گیری از ظرفیت مردمی برای کنترل کیفیت خدمات حمل‌ونقل زائران راه‌اندازی شد.

عضو هیأت عامل سازمان خصوصی‌سازی گفت: بر اساس قانون، دستگاه‌های اجرایی موظفند شرکت‌های غیراستراتژیک خود را واگذار کنند. در صورتی که این دستگاه‌ها اقدامی نکنند، مسئولیت واگذاری به سازمان خصوصی‌سازی منتقل خواهد شد.

با وجود تاکید قانون برای تامین منابع مورد نیاز کالابرگ از طریق حذف یارانه دهک‌های پردرآمد شاهد تامین منابع مورد نیاز از طریق ظرفیت ارزی صندوق توسعه ملی هستیم که نشانه آشکاری از سوء مدیریت در شرایط تحریمی و محدودیت‌های ارزی است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: الان مهمترین موضوعی که در دستور کار قرار دارد، بحث خروج ایران از ان پی تی است که از لحاظ حقوقی در حال بررسی آن هستیم.

نشان‌دار کردن مالیات‌ها در واقع یک فرصت برای مالیات‌دهندگان است که در روندهای اقتصادی و حکمرانی کشور مشارکت داشته باشند و خودشان محل هزینه‌کرد مالیات‌شان را مشخص کنند و موجب تحقق اقتصاد مقاومتی و مردمی خواهد شد.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با بیان این‌که بنگاه‌داری بانک‌ها به سفره مردم آسیب زده است، گفت: بانک‌ها آن‌طور که انتظار می‌رفت نتوانسته‌اند در جهت کمک به تولید، اشتغال و بهبود معیشت مردم نقش مؤثری ایفا کنند.

سازمان هواپیمایی کشوری مجوز فعالیت 24 ساعته فرودگاه بین‌المللی مهرآباد را صادر کرد.

مجری طرح توسعه سامانه‌های نوین آبیاری از 360 طرح نیمه‌تمام در این حوزه خبر داد و گفت: 50 درصد از این طرح‌های نیمه‌تمام تا پایان امسال تعیین تکلیف می‌شوند.

در نشست بررسی و هماهنگی مطالعات فاز دوم طرح 550 هزار هکتاری احیا و توسعه اراضی کشاورزی خوزستان، بر تسریع در انجام مطالعات این طرح ملی با تشکیل کارگروه ویژه و تقویت تعاملات بین‌بخشی تاکید شد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی سازمان هواشناسی با اعلام این‌که گرم‌ترین دمای ثبت شده دنیا مربوط به دره مرگ آمریکا با 57 درجه است، گفت: دیروز دمای هوا در شبانکاره بوشهر 52 درجه و گرم‌تر از آبادان بود.

در حالی که اقتصاد ایران بیش از هر زمان به سرمایه‌گذاری پایدار نیاز دارد، فقدان انسجام نهادی، سیاست‌گذاری‌های متناقض و نبود چشم‌انداز قابل‌اعتماد، فضای سرمایه‌گذاری را به محیطی پرریسک و بی‌ثبات تبدیل کرده است.

در گامی نوین برای درمان زخم‌های مزمن و غیرقابل ترمیم انسانی، پژوهشگران ایرانی در مطالعاتی پیش‌بالینی موفق شدند زخم‌های پیچیده حیوانات را با استفاده از غشای انسانی ترمیم کنند.