چهارشنبه 15 اسفند 1403

ورزشی خبرگزاری تسنیم

ورزشی خبرگزاری تسنیم

بازی دوم از فینال رقابت‌های لیگ برتر والیبال بانوان با برتری مهرسان مقابل سایپا خاتمه یافت تا تیم قهرمان در بازی سوم مشخص شود.

تیم فوتبال مس رفسنجان بعد از تغییر در کادرفنی خود و حضور محرم نویدکیا در رأس کادرفنی، نمایش امیدوار کننده‌ای داشته است.

سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان در مورد وضعیت این تیم و دوران حضورش در بایرن مونیخ سخن گفت.

تیم تنیس زیر 16 سال ایران به فینال مسابقات دیویس کاپ در سریلانکا راه یافت.

تیم‌های راه‌یافته به مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ اروپا رقبای خود را شناختند.

ریشه درگیری شجاع خلیل‌زاده مدافع ملی‌پوش تیم فوتبال تراکتور با خبرنگاران در پایان بازی با پرسپولیس را باید در مواردی جز آنچه در این مدت گفته شده، جستجو کرد.

نایب رئیس فدراسیون فوتبال گفت: قرارداد قلعه نویی از همان ابتدا تا پایان جام جهانی 2026 منعقد شده بود و اینطور نیست که بعد از جام ملت‌های آسیا تمدید شده باشد.

ملی‌پوش ژیمناستیک ایران که امید زیادی به حضور در المپیک 2024 پاریس داشت؛ با محرومیت 2 ساله به دلیل نقض قوانین مربوط به دوپینگ مواجه شد.

مسابقات تیراندازی با کمان کاپ آسیا با فینالیست شدن فاطمه همتی در کامپوند بانوان پیگیری شد.

دیدار تیم ملی فوتبال ایران مقابل ژاپن در مرحله یک چهارم نهایی جام ملت‌های آسیا یکی از نامزدهای «لحظه‌های جادویی» این رقابت‌هاست.

مهاجم پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان تأکید کرد، دستیاران امیر قلعه‌نویی در جام ملت‌های آسیا کمکی به او نکرده‌اند.

دارکو دراژیچ برای مربیگری در تیم مس رفسنجان وارد ایران شد.

سرمربی میلان به صعود تیمش به مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ اروپا اروپا با پشت‌سر گذاشتن رن فرانسه واکنش نشان داد.

سرپرست فدراسیون والیبال اعلام کرد، سرمربی تیم ملی والیبال کشورمان ظرف پنج شش روز آینده به همراه دستیارانش معرفی خواهند شد.

بازیکنان جدید استقلال و پرسپولیس با ضمانت این دو باشگاه اجازه حضور در بازی‌ها را دریافت کرده‌اند.

سرمربی تیم فوتبال رُم از عملکرد شاگردانش مقابل فاینورد در اولین تجربه مربیگری‌اش در رقابت‌های اروپایی ابراز رضایت کرد.