یک‌شنبه 30 اردیبهشت 1403

تسهیلات صندوق نوآوری برای استقرار شرکت‌ها در پارک‌ها

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
تسهیلات صندوق نوآوری برای استقرار شرکت‌ها در پارک‌ها

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی در مورد تسهیلات این صندوق برای استقرار شرکت‌های دانش بنیان در پارک‌های علم و فناوری نیز خاطرنشان کرد: با تسهیلات استقرار قصد داریم پارک‌هایی که امکان توسعه فیزیکی دارند را به مقر دانش بنیان در استان تبدیل کنیم تا فضای مناسبی برای شرکت‌های دانش بنیان در هر استان داشته باشیم. صلاحیت و ارزیابی شرکت‌های دانش بنیان که تقاضای تسهیلات استقرار دارند را به پارک‌های...

به گزارش ایسنا، دکتر علی وحدت رییس صندوق نوآوری و شکوفایی، در نشست روسای پارک‌های علم و فناوری به‌صورت مجازی که در محل مجتمع شکوفایی شرکت‌های دانش بنیان برگزار شد،، در سخنانی پارک‌های علم و فناوری را با توجه به اطلاعاتی که از شرکت‌های دانش بنیان و فناور در اختیار دارند بهترین مجموعه استانی فعال در حوزه فناوری دانست و گفت: هدف‌گذاری ما برای افزایش نفوذ فعالیت صندوق نوآوری در استان‌ها با استفاده از توان پارک‌ها انجام شد و میزان نفوذ کنونی بدون پارک‌ها میسر نمی‌شد.

وی با بیان اینکه برای اعطای ضمانت‌نامه و تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان دو مسیر وجود دارد که شامل صندوق‌های پژوهش و فناوری و کمک مستقیم پارک‌ها می‌شود، اظهار کرد: صندوق‌های پژوهش و فناوری باید بازوی پارک‌ها در استان باشند، بر این اساس در کارگروه نظارت بر صندوق‌های پژوهش و فناوری تلاش کردیم که وضعیت اقتداری و سهام‌داری پارک‌ها در صندوق‌ها تقویت شود. اگر غیر از این است به ما اطلاع دهید تا این رویه اصلاح شود.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در ادامه با بیان اینکه تا پایان سال تمامی استان‌ها صندوق‌های پژوهش و فناوری خواهند داشت، گفت: در آذر 97 سرمایه صندوق‌های پژوهش و فناوری 70 میلیارد تومان بوده که توان سرمایه‌ای امروز آنها به 700 میلیارد تومان رسیده است؛ یعنی 10 برابر شده است که علت آن رونق فعالیت این صندوق‌ها است. صندوق‌های پژوهش و فناوری نزدیک به 600 میلیارد تومان تسهیلات و 1400 میلیارد تومان خط اعتباری دارند که با ظرفیت سرمایه‌گذاری که اعطا شد، توان فعالیت آنها به صورت جدی در استان افزایش می‌یابد.

وحدت ادامه داد: صندوق‌ها در هشت ماه امسال، هزار میلیارد تومان ضمانت‌نامه صادر کرده‌اند که این مبلغ، معادل کل سال 98 بوده است. در زمینه توانمندسازی نیز سال گذشته 11.5 میلیارد تومان خدمات بلاعوض صندوق نوآوری و شکوفایی جذب شده است که انتظار داریم این میزان با کمک پارک‌های علم و فناوری بیشتر شود. صندوق‌ها و پارک‌ها ظرفیت تسهیلات بلاعوض صندوق نوآوری را ابزار خود بدانند؛ ما از هر پیشنهادی که باعث اثربخشی بیشتر توانمندسازی شود استقبال می‌کنیم.

به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، وی در مورد خدمت گرنت تحقیق و پژوهش صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: گرنت ابزاری برای شروع زنجیره خدمات صندوق نوآوری است که می‌تواند مراکز تحقیق و توسعه در کشور را به حلقه شرکت‌های دانش بنیان و بازار متصل کند. این خدمت در اصل لیزینگ بلاعوض تحقیقات برای شرکت‌های دانش بنیان است که از این طریق آزمایشگاه‌های معروف و تحول‌ساز در این برنامه وارد می‌شوند و با کمک پارک‌های علم و فناوری نتایج این حوزه بهینه خواهد شد.

انتهای پیام