یک‌شنبه 27 آبان 1403

تشریح برنامه‌های کارگروه ایثار و شهادت دهه فجر انقلاب اسلامی

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
تشریح برنامه‌های کارگروه ایثار و شهادت دهه فجر انقلاب اسلامی

رئیس کارگروه ایثار و شهادت دهه فجر انقلاب اسلامی به تبیین و تشریح ویژه برنامه‌های گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی پرداخت.

به گزاش ایسنا، حجت‌الاسلام محمدحسن کاویانی‌راد در یک نشست خبری با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران اتفاق تاریخی در همه دوران ها است توضیح داد: با نگاه به این دوره ما امیدوار می شویم چرا که نمادی از وحدت و همبستگی ملی ما بوده است. اگرچه اکنون برخی می‌خواهند احساس یأیس و ناامیدی را در جامعه ترویج دهند اما این نادرست است چرا که انقلاب اسلامی ایران تعالی ما را رقم زد و باعث و باعث شد تا ادامه راه را با اراده گام برداریم.

وی خاطرنشان کرد: پیروزی انقلاب اسلامی به ما درس‌های بسیاری آموخته است. مهمترین آموزه این دوران فداکاری و ایثارگری است. ما باید چنین ویژگی‌هایی را در جامعه ایجاد کنیم در این صورت مشکلات اقتصادی و اجتماعی جامعه برطرف خواهد شد. در همین راستا با دو رویکرد برنامه‌های چهل و یکمین سالگرد بزرگداشت پیروزی انقلاب اسلامی را اجرا خواهیم کرد.

رئیس کارگروه ایثار و شهادت دهه فجر انقلاب اسلامی با بیان اینکه برنامه‌های این کارگروه در یک بازه زمانی 40 روزه اجرا می‌شود یادآور شد: بنیاد شهید و امور ایثارگران و برنامه‌های خود را از روز دوازدهم بهمن تا بیست و دوم اسفند ماه ترتیب بندی کرده است. بیست و دوم اسفندماه روز شهید و مصادف با سالروز تأسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران است. رویکرد دوم در رابطه با بزرگداشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی است چراکه ایشان در محیط انقلاب اسلامی رشد کردند و توجه به این شهید برای ما فرهنگ آفرین است.

وی خاطرنشان کرد: مهمترین برنامه‌های ما میهمانی لاله‌ها است که در 19 هزار گلزار شهید در کشور برگزار شد خواهد شد. در همین راستا به طور نمادین گلزارشهدای مسلمین شهر بانه به عنوان نماد شهدای اهل سنت، گلزار شهدای روستای صاحب الزمان خرم آباد به عنوان نماد مزار شهدای روستایی و گلزار شهدای ارامنه به نیابت از شهدای ادیان توحیدی غبارروبی و عطرافشانی خواهد شد. ما در این زمان کنگره ملی شهدای فجرآفرین و همزمان با سالروز شهادت ام‌البنین مراسم گرامیداشت همسران و مادران شهدا را برگزار خواهیم کرد.

کاویانی راد ادامه داد: علاوه بر این در داخل مدارس نیز یادواره شهدای دانش آموز برگزار می‌شود. همچنین دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران، نمایش مستند 15 قسمتی روزهای خاکستری، انتشار ویژه نامه شاهد یاران در رابطه با سرلشکر حاج قاسم سلیمانی، برگزاری پنج نمایشگاه با محوریت ایثارگران، رونمایی از کتاب فرهنگ اعلام شهدای عشایر، برگزاری مراسم انتخاب کتاب سال ایثار و شهادت با عنوان سرخ نگاران بخش دیگری از برنامه‌های گرامی‌داشت دهه فجر انقلاب اسلامی است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: مردم همواره در عرصه‌های مختلف ارادت خود را به شهدا و ایثارگران نشان داده‌اند و خودشان توسعه دهنده این فرهنگ بودند از این رو عمده برنامه‌های گرامیداشت کمیته ایثار کارگروه ایثار و شهادت مردمی است.

انتهای پیام