چهارشنبه 18 تیر 1404

تشکیل کارگاه اعزام هنرمندان به خارج از کشور

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
تشکیل کارگاه اعزام هنرمندان به خارج از کشور

کارگروه بین المللی برای اعزام هنرمندان و گروه های هنری، بین معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تشکیل می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در نشست مشترک معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاونت همکاری‌های علمی و فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی مقرر شد کارگروه بین المللی برای اعزام هنرمندان و گروه های هنری به خارج از کشور تشکیل شود.

سیدمجتبی حسینی؛ معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این نشست گفت: با توجه به ظرفیت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برای اعزام هنرمندان و ارائه آثار هنری در خارج از کشور، ضرورت دارد هنرمندان و آثار ارزشمند هنری که نماینده مناسبی برای هنر ایران هستند؛ انتخاب شوند. از این رو بخش های تخصصی معاونت امور هنری می توانند نظرات خود را ارائه کنند و در تعامل با سازمان ارتباطات اسلامی، هنرمندان و گروه های هنری انتخاب شوند. همچنین در اعزام هنرمندان و گروه های هنری به دیگر کشورها، مخاطب شناسی اهمیت دارد و آثاری مناسب برای ارائه و اجرا در کشورهای مختلف انتخاب شود.

حجت الاسلام مهدی ایمانی پور، معاون همکاری های علمی و فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در این نشست گفت: تمایل داریم کارگروه بین الملی اعزام هنرمندان و گروه های هنری به خارج از کشور با حضور نمایندگان معاونت امور هنری تشکیل شود تا نظرات بخش های تخصصی در انتخاب و اعزام هنرمندان و گروه ها مورد توجه باشد و آثار هنری حرفه ای به عنوان هنر ایران در خارج از کشور ارائه شود.

انتهای پیام /