چهارشنبه 7 آذر 1403

(تصاویر) تیمگاد؛ شهری که زندگی در آن راحت بود!

وب‌گاه فرارو مشاهده در مرجع
(تصاویر) تیمگاد؛ شهری که زندگی در آن راحت بود!

بین 10 هزار تا 15 هزار نفر در شهری از نوع کلاسیک رومی زندگی می‌کردند که ظاهری شبه نظامی داشت و تمام خیابان‌ها در زوایای قائم به هم متقاطع بودند. دور شهر را دیوار‌های بلند فرا گرفته بودند و ورود و خروج از طریق چهار دروازه که در چهار جهت اصلی قرار داشتند، صورت می‌گرفت. بقایای یک کتابخانه عمومی، یک میدان، تئاتری با ظرفیت 4 هزار نفر و تعدادی حمام‌های عمومی نشان می‌دهد که زندگی در این شهر...

تیمگاد (Timgad) یک شهر باستانی رومی است که در کشور الجزایر قرار دارد. این شهر بین علاقمندان به تاریخ و گردشگرانی که قصد کاوش در ساختار‌ها و ویرانه‌های باستانی دوران روم را دارند، بسیار محبوب است.

به گزارش عصر ایران، تیمگاد در کوه‌های اوراس (Aurs mountains) در حدود 35 کیلومتری شرق شهر باتنه واقع شده است. امپراتور تراژان شهر تیمگاد را در سال 100 پس از میلاد تاسیس کرد. این شهر پس از فروپاشی امپراتوری روم مورد حمله قبایل بربر قرار گرفت و در نهایت با حمله اعراب در قرن هشتم نابود شد. این یکی از زیباترین شهر‌های رومی است که در شمال آفریقا یافت می‌شود.

بقایای شهر تیمگاد یکی از بهترین نمونه‌های باقیمانده از طرح شبکه‌ای است که در برنامه ریزی شهری رومی استفاده می‌شد و از این جهت اهمیت دارد. تیمگاد عنوان "پمپئی آفریقا" را به خود اختصاص داده است. این شهر در سال 1982 در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شد و یکی از جاذبه‌های گردشگری محبوب در الجزایر است.

تیمگاد نمونه بسیار خوبی از معماری و طراحی رومی است. این سایت باستان شناسی زمانی یکی از گذرگاه‌های اصلی کوه‌های اوراس به صحرای آفریقا را کنترل می‌کرد.

بین 10 هزار تا 15 هزار نفر در شهری از نوع کلاسیک رومی زندگی می‌کردند که ظاهری شبه نظامی داشت و تمام خیابان‌ها در زوایای قائم به هم متقاطع بودند. دور شهر را دیوار‌های بلند فرا گرفته بودند و ورود و خروج از طریق چهار دروازه که در چهار جهت اصلی قرار داشتند، صورت می‌گرفت. بقایای یک کتابخانه عمومی، یک میدان، تئاتری با ظرفیت 4 هزار نفر و تعدادی حمام‌های عمومی نشان می‌دهد که زندگی در این شهر راحت بوده است.

از دست ندهید

تفال به حافظ امروز جمعه 31 شهریورماه 1402؛ با چشم و ابروی تو چه تدبیر دل کنم

دلایل منزجر کننده برای این که چرا نباید با موهای خیس بخوابید

6 بلایی که زیاد نشستن به سرتان خواهد آورد

تمریناتی برای بهبود حافظه به توصیه عصب شناس ام آی تی