تعداد خبرنگاران در سامانه جامع رسانههای کشور رو به افزایش است
معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: تعداد خبرنگاران در سامانه جامع رسانههای کشور از هزار و 700 به 8 هزار و 500 نفر افزایش پیدا کرده است.
معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: تعداد خبرنگاران در سامانه جامع رسانههای کشور از هزار و 700 به 8 هزار و 500 نفر افزایش پیدا کرده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم تجلیل از اصحاب رسانه با حضور فرشاد مهدی پور معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ایمان شمسایی مدیرکل مطبوعات و خبرگزاریهای داخلی پیش از ظهر دوشنبه 16 مرداد امروز برگزار شد.
در ابتدای این مراسم مهدی پور گفت: معاونت مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تنها متکفل امور رسانههای داخلی نیست، بلکه امور رسانههای خارجی را هم بر عهده دارد. ما برای اینکه توسعه کمی یک الگو دائمی نباشد، سعی کردیم توسعه کیفی افزایش پیدا کند.
وی ادامه داد: این نهاد به عنوان نهاد تنظیم گر با یک ساختار دیوان سالار در همه بسترها از جمله صوت، متن و تصویر نظارت دارد و سعی کردیم این نظارت عادلانه باشد. چرخه نظارت و هدایت را با هم، با همکاری رسانهها پیش بردیم. 8 هزار و 500 رسانه چاپی، 5 هزار رسانه الکترونیک و برخط و 3 هزار رسانهای که تازه پروانه و مجوز فعالیت گرفته اند، داریم.
در ادامه این مراسم مهدی پور افزود: در مدت 22 ماهه حضورم در این معاونت 50 سفر استانی و دیدار با مدیران رسانه، شورای اطلاع رسانی و خبرنگاران فعال داشتیم. تعداد خبرنگاران در سامانه جامع رسانههای کشور از هزار و 700 به 8 هزار و 500 نفر افزایش پیدا کرده است. تسهیلات و امکاناتی که برای خبرنگاران در نظر گرفته شود از طریق همین سامانه خواهد بود. همچنین در صندوق هنر روزنامه تعداد نگارها 3 برابر افزایش یافته است.
معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: آئین نامه آگهیهای دولتی، نظام روزنامه نگاری، کار حرفهای، قانون آگهیها و سایر آئین نامهها که بیش از 30 بود که بازنگری نشده بودند، بازنگری شدند و در مراحل تصویب خواهی از مراجع بالادستی است.
در پایان این مراسم ایمان شمسایی گفت: در رابطه با امنیت شغلی خبرنگاران آئین نامههایی در مجلس داریم. در ماده 46 قانون مطبوعات آمده است مدیران رسانه موظف هستند خبرنگارانی را که به صورت یک شیفت کاری در اختیار آنها هستند بیمه کنند تا اگر رسانه تعطیل شد بتوانند از حقوق قانونی استفاده کنند. در ماده 31 آئین نامه اجرایی هم آمده است اگر رسانهای خبرنگاری که به صورت یک شیفت کاری کار میکند را بیمه نکند از حقوق و امکانات مادی و معنوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی محروم میشود.