شنبه 29 شهریور 1404

تعرفه صادرات گوجه به نیم درصد کاهش یافت / پاسخ فوری دولت به مطالبه گوجه‌کاران

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
تعرفه صادرات گوجه به نیم درصد کاهش یافت / پاسخ فوری دولت به مطالبه گوجه‌کاران

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر گفت: با موافقت وزیر جهاد کشاورزی تعرفه صادرات گوجه‌فرنگی به نیم درصد 13 هزار تومان رسید و اکنون کشاورزان برای صادرات هر کیلوگرم گوجه فرنگی 650 ریال پرداخت می‌کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش سپاس؛ علی باستین معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر صبح امروز با اشاره به مدیریت صادرات گوجه فرنگی و فروش مطلوب در بازار داخلی اظهار کرد: با وضع تعرفه صادراتی گوجه فرنگی از سوی وزارت جهاد کشاورزی بر اساس هر کیلوگرم گوجه‌فرنگی 13 هزار و 200 تومان سبب شد مزیت صادرات این محصول به بازار‌های خارجی از دست برود.

باستین افزود: این میزان تعرفه صادراتی سبب ماندن محصول در مزارع کشاورزی شده بود که با تعیین تعرفه صادراتی سبب شد محصول گوجه فرنگی برداشت نشود و زمینه ضرر کشاورزان فراهم شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر عنوان کرد: با پیگیری برای کاهش تعرفه صادرات محصول گوجه فرنگی در مرحله نخست وزارت جهاد کشاورزی بر کاهش تعرفه صادرات محصول گوجه فرنگی تا 6 هزار تومان موافقت کرد، ولی مشکلات کشاورزان برطرف نشد و فروش صادراتی حداقل شد.

وی بیان کرد: ادامه پیگیری‌ها برای کاهش تعرفه صادرات این محصول ادامه داشت و با موافقت وزیر جهاد کشاورزی تعرفه صادرات گوجه‌فرنگی به نیم درصد 13 هزار تومان رسید و اکنون کشاورزان برای صادرات هر کیلوگرم گوجه فرنگی 650 ریال پرداخت می‌کنند.

باستین تعیین تعرفه جدید را سبب رونق محصول گوجه فرنگی، صادرات و رضایت کشاورزان دانست و اضافه کرد: با تعیین این میزان تعرفه، گوجه فرنگی خارج از فصل در بازار‌های داخلی با قیمت مناسب تأمین شد. بر این اساس گوجه فرنگی کاران تا پایان آذرماه جاری فرصت دارند با اظهار کالا در گمرک‌های استان‌های مبدأ مجاز به صادرات محصول خود با تعرفه جدید اقدام کنند.

باستین ادامه داد: عوارض تعیین شده شناور بوده و با تغییر میزان تولید و قیمت مصرف کننده در بازار داخلی و سایر عوامل، قابل تغییر است و مسئولان مربوطه در این زمینه تصمیم گیری می‌کنند.

انتهای پیام /