تعیین 30 مورد جرم برای تولیدکنندگان لباسهای بیحجاب / مانکنهای بیحجاب جریمه نقدی میشوند
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سجاد لطفی دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در برنامه تهران بیست با موضوع بررسی نقاط قوت و ضعف لایحه عفاف و حجاب برای حمایت از صنعت پوشاک و مد و لباس گفت: لایحه حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب به این دلیل اهمیت دارد که بحث پوشش و پوشیدگی در زمینه سلامت خانواده اصل است و حفظ مسائل جنسی در جامعه ضروری است. وی در ادامه بیان کرد:...
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سجاد لطفی دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در برنامه تهران بیست با موضوع بررسی نقاط قوت و ضعف لایحه عفاف و حجاب برای حمایت از صنعت پوشاک و مد و لباس گفت: لایحه حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب به این دلیل اهمیت دارد که بحث پوشش و پوشیدگی در زمینه سلامت خانواده اصل است و حفظ مسائل جنسی در جامعه ضروری است.
وی در ادامه بیان کرد: این لایحه هنوز ایده آل نیست و باید اصلاح شود. برای تولید کنندگان لباسهای بی حجاب جرم در نظر گرفته شده و در لایحه حجاب و عفاف هم قید شده که عرضه لباسهای ممنوعه و حتی مجسمهها و مانکنهای خلاف عرف، ممنوع و 30 مورد جرم برای آنها تعیین شده است و جریمه نقدی هم یکی از این جرایم است.
وی خاطر نشان کرد: ما چارچوبهای سلبی داریم که چه چیزی پوشیده نشود و تولید نشود، ولی باید در نقطه مقابل هم فعال شویم. متاسفانه ما در حوزه مد سازی حجاب فعالیت نکرده ایم و ذائقه سازی نکرده ایم.
وی ادامه داد: اقلام مرتبط به حجاب کالای فرهنگی هستند و وزارت اقتصاد، صمت و. موظف به حمایت و معافیت از آنها هستند. این امر اقدامی برای حمایت از تولید کننده است. فرهنگ مهاجم ما مورد حمایت رسانهای خارجی قرار گرفته پس ما هم باید از تولید کننده حجاب حمایت کنیم تا بازار را به رقیب واگذار نکنیم.