سه‌شنبه 6 آذر 1403

تغییرکاربری و ویلاسازی معضل مازندران است / طراحی مدل حکمرانی جدید

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
تغییرکاربری و ویلاسازی معضل مازندران است / طراحی مدل حکمرانی جدید

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، تغییر کاربری و ویلاسازی ها را معضل اصلی استان مازندران بیان کرد و گفت: واردات بی رویه محصولات استان را تهدید می کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیرحسین قاضی زاده هاشمی در سخنان انتخاباتی در شبکه استانی با بیان اینکه مازندران استانی بزرگی بوده که تمامی مزیت‌های کشور را داراست، افزود: عدم کفایت درآمد برای معیشت، اشتغال و بیکاری، گرانی‌ها دغدغه ذهنی ما است و چندسالی با جمعی از جوانان با تجربه و اندیشمند و با طرح گام دوم، ایجاد تمدن ایرانی و اسلامی تلاش‌های جدی انجام دادیم.

وی افزود: مشکل فقط در روی کاربودن این یا آن جناج نیست بلکه با هر دولت 275 اتوبوس مدیر می‌آید و می‌رود و در حال حاضر مسئله این آدم‌ها نیستند بلکه از این منظر که حاشیه سازی می‌کنند، مسئله است. وی مسئله اصلی را نوع حکمرانی و نگاه به مردم در اداره کشور دانست و افزود: به محض اینکه انتخابات تمام می‌شود انگار تمامی اختیارات عالم به مدیران واگذار می‌شود و دولت‌های ضد مردمی بدون توجه به منافع مردمی از جمله مشکلات است. قاضی زاده هاشمی یادآور شد: مدل حکمرانی جدیدی را طراحی کردیم تا امور به مردم واگذار شود و متأسفانه همه اختیارات کشور را به پایتخت و تهران واگذار کردیم. شهرستان‌ها به پایتخت تبدیل می‌شوند این نامزد انتخابات گفت: در طراحی دولت ما تمامی شهرستان‌ها به پایتخت تبدیل خواهند شد و دولت اختیارات اجرایی را به فرمانداران شهرستان‌ها تفویض می‌کند و همه اختیارات هیئت وزیران را به فرمانداران و آنها را پاسخگو می‌کنیم. وی ادامه داد: اگر یک سوم مردم از مسئولان ناراضی باشند، توسط دولت عزل می‌شوند زیرا رضایت مردم اصلی ترین وظیفه مسئولان است و اگر مسئولی نتواند رضایت مردم را جلب کند، مسئول عزل می‌شود. وی با اظهار اینکه هلند از محصولات کشاورزی 80 میلیارد دلار درآمد درآمد دارد، گفت: مازندران می‌تواند با توجه به منابع آبی و اقلیمی این درآمد را کسب کند. قاضی زاده هاشمی با اشاره به معضل تغییر کاربری و ویلاسازی در استان مازندران، اظهار داشت: مردم از قیمت گذاری نامطلوب محصولات کشاورزی از جمله گندم و برنج گلایه مند هستند و واردات برنج خارجی نیز مشکلاتی ایجاد کرده است. این نامزد انتخابات ریاست جمهوری واردات بی رویه برنج را ضربه‌ای تولیدات کشاورزی دانست و گفت: سرمایه گذاری صنعتی در استان مازندران با عنوان آلاینده بودن کم است و مازندران می‌تواند یکی از مراکز بکارگیری صنایع پاک باشد. نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: مازندران دروازه ورود ایران از شمال است و می‌تواند ارتباطات تجاری با کشورهای حاشیه ایجاد کند و بسیاری از کشورهای حاشیه خزر نیازمند محصولات هستند. وی با عنوان اینکه دولت سلام، دولت گفتگو است، هدف اصلی کارگزاران را حفظ کرامت، پاسخگویی مردم بیان کرد و گفت: اگر هیچ اقدام بازدارنده قوی نباشد در خدمات رسانی با مشکل مواجه خواهیم شد. وی ساخت ایران جدید و قدرتمند با رویکرد و روش جدید را نیازمند همدلی مردم دانست و گفت: دولت سلام به همه و آینده، اقوام و مذاهب، اصناف و جنسیت‌های مختلف سلام می‌گوید. قاضی زاده هاشمی، دولت سلامت به بی توجهی به مردم والسلام خواهد گفت و شبانه روزی تلاش می‌کند تا ایران را به نقطه مطلوب برساند. انتهای پیام /