جمعه 18 آبان 1403

تلاش اتحادیه اروپا برای کمک به ارتش ارمنستان

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
تلاش اتحادیه اروپا برای کمک به ارتش ارمنستان

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، منابع خبری بعد از ظهر سه شنبه از تلاش اتحادیه اروپا برای کمک به نیرو‌های مسلح ارمنستان خبر دادند. به گزارش «رادیو اروپای آزاد» اتحادیه اروپا قصد دارد یک هیأت فنی به ارمنستان اعزام کند تا کمک‌های بشردوستانه به نیرو‌های مسلح ارمنستان ارائه کند. «واسیلیس ماراگوس» رئیس هیات اتحادیه اروپا در ارمنستان، به سرویس ارمنی رادیو ارپای آزادی گفت که بروکسل...

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، منابع خبری بعد از ظهر سه شنبه از تلاش اتحادیه اروپا برای کمک به نیرو‌های مسلح ارمنستان خبر دادند.

به گزارش «رادیو اروپای آزاد» اتحادیه اروپا قصد دارد یک هیأت فنی به ارمنستان اعزام کند تا کمک‌های بشردوستانه به نیرو‌های مسلح ارمنستان ارائه کند.

«واسیلیس ماراگوس» رئیس هیات اتحادیه اروپا در ارمنستان، به سرویس ارمنی رادیو ارپای آزادی گفت که بروکسل این مأموریت را در ماه‌های آینده برای ارائه طرح‌های پیشنهادی ویژه برای کمک به ارتش ارمنستان ارائه خواهد کرد.

واسیلیس ماراگوس همچنین بر تعهد اتحادیه اروپا به تقویت همکاری با ارمنستان به ویژه در حوزه امنیتی تاکید کرد.

دولت جمهوری آذربایجان تاکنون نسبت به این مسئله واکنشی از خود نشان نداده است.

ارتش جمهوری آذربایجان در سپتامبر امسال عملیاتی را در قره‌باغ آغاز کرد و پس از آن نیرو‌های ارمنی تسلیم شدند. دو کشور از آن زمان برای امضای توافق صلح ابراز تمایل کرده‌اند، هرچند پیشرفت خاصی حاصل نشده و درگیری‌های مداوم مرزی ادامه داشته است. حمله غافلگیر کننده اخیر جمهوری آذربایجان آوارگی ساکنان ارامانه مقیم فره باغ را به همراه داشت.

در تحولی دیگر، 60 سناتور آمریکایی روز سه شنبه به رهبری سناتور دموکرات «آلکس پادیلا» از «کالیفرنیا» و «آنا اشو» از دیگر قانونگذاران این کشور از سران کنگره خواستند کمک‌های امنیتی به ارمنستان ارسال کنند.

به گزارش خبرگزاری «نیوز آرمینا» این کمک برای آوارگان لحاظ خواهد شد و قرار است روز‌های آینده بررسی شود. در این نامه 10 میلیون دلار کمک مالی نظامی خارجی ایالات متحده برای ارمنستان و درخواست کمک‌های بشردوستانه اختصاص داده شده تا در اختیار ارمنستان قرار گیرد.

سناتور پادیلا در این باره گفت: «حمله نظامی وحشیانه و بی‌دلیل جمهوری آذربایجان به قره‌باغ کوهستانی در پی محاصره چندین ماهه کریدور لاچین، بحران انسانی وحشتناک ایجاد کرده و بیش از 100000 پناهجوی ارمنی قومی را مجبور به ترک خانه‌های خود کرده است.»

قانونگذاران کنگره نسبت به تحرکات اخیر جمهوری آذربایجان و استفاده از «آذربایجان غربی» برای جنوب ارمنستان ابراز نگرانی کرده‌اند.