چهارشنبه 28 آبان 1404

تمام دستگاه‌ها مکلف شدند تا پایان شهریور پنجره ملی هوشمند خود را راه بیندازند

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
تمام دستگاه‌ها مکلف شدند تا پایان شهریور پنجره ملی هوشمند خود را راه بیندازند

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات امروز چهارشنبه 30 شهریور در حاشیه نشست هیات دولت درباره اینترنت کودکان گفت: سایت 456 دات آی آر هم هست که امکاناتی برای بچه‌ها فراهم آوردیم تا در فضای امن به اینترنت دسترسی پیدا کنند.

وی درباره پنجره ملی هوشمند افزود: همه دستگاه‌ها مکلف شدند تا پایان شهریور پنجره خود را راه بیندازند و تا دی ماه به پنجره خدمات ملی که وزارت ارتباطات راه می‌اندازد متصل شوند که ما پنجره ملی را زودتر راه انداختیم.

زارع‌پور اظهار کرد: بسیاری از دستگاه‌ها هم پنجره واحد خود را راه انداختند و هم به پنجره ملی وزارت ارتباطات متصل شدند اما برخی دستگاه‌ها پنجره واحد خود را راه‌اندازی کردند و خدمات خود را مستقیم به خدمات الکترونیک هوشمند دولت متصل کردند.

وی ادامه داد: 60 دستگاه از طریق پنجره واحد ملی و 30 دستگاه هم از قبل از طریق پنجره ملی مجوزها خدمات خود را ارائه می‌دهند و 90 دستگاه در پنجره ملی حضور دارند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه دستگاه‌ها همچنان در حال اتصال به پنجره ملی هستند، گفت: سازمان محیط زیست دیشب و بانک مرکزی دیروز وصل شد و دستگاه‌ها به تدریج درحال متصل شدن هستند و از 170 دستگاهی که باید به پنجره ملی وصل شوند، برخی خدمات عمومی ندارند.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

عیسی زارع پور

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اینترنت کودکان این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
تمام دستگاه‌ها مکلف شدند تا پایان شهریور پنجره ملی هوشمند خود را راه بیندازند 2