تهاتر 1580 میلیارد ریال بدهی دانشگاه پیامنور طی دوسال گذشته
معاون اداری، مالی و عمرانی دانشگاه پیام نور با عنوان اینکه طی 2 سال گذشته 1580 میلیارد ریال بدهی دانشگاه تهاتر شده است، افزود: امروز دانشگاه پیام نور توانسته با رعایت نظم و انضباط مالی و شفافیت در این حوزه، سیستم چانه زنی را حذف و بر اساس بودجه مصوب و ابلاغی، تمامی مبالغ را به طور منظم به استان ها پرداخت نماید که این اقدام بسیاری از بحران های گذشته را مرتفع کرده است.
به گزارش ایسنا، دکتر حسن علیزاده در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل امور مالی دانشگاه پیام نور ضمن تقدیر از زحمات عین آبادی مدیرکل سابق امور مالی دانشگاه و مجموعه همکاران امور مالی، اظهار داشت: اجرای حسابداری تعهدی یکی دیگر از مهم ترین اقدامات حوزه مالی بوده که در حال انجام است و تا سال آینده به صورت 100 درصدی تحقق می یابد.
معاون اداری، مالی و عمرانی دانشگاه پیام نور پرداخت پاداش بازنشستگان را از دیگر اقدامات مهم دیگر این معاونت معرفی و تصریح کرد: با پیگیری های مستمر و هماهنگی صورت گرفته پاداش این عزیزان از طریق وزارت علوم و تخصیص بودجه خاص آن، توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی به طور کامل پرداخت خواهد شد. که در همین راستا پاداش بازنشستگان سال های 96 و 97 از همین طریق پرداخت شده است.
علیزاده شفافیت مالی را مهم ترین سیاست و هدف معاونت اداری، مالی و عمرانی دانشگاه پیام نور دانست و تصریح کرد: با سیستمی شدن و سامانه سپاری، نظم و انضباط مالی و همچنین تکمیل حسابداری تعهدی می توانیم شاهد شکوفایی و ارتقای بیش از پیش آن باشیم. حوزه مالی دانشگاه با اجرای اولین برنامه راهبردی و عملیاتی، سیر صعودی خود را طی می کند مدیرکل سابق امور مالی دانشگاه پیام نور نیز در این مراسم طی سخنانی اظهار کرد: دانشگاه پیام نور در حوزه امور مالی امروز در جایگاهی است که به جرات می توان گفت تمامی مشکلات و بدهی های گذشته خود را مرتفع کرده و با اجرای برنامه راهبردی در مسیر صعود و یپشرفت بیشتر گام برمی دارد.
معراجعلی عین آبادی در تشریح فعالیتهای امور مالی دانشگاه پیام نور در 2 سال گذشته اظهار داشت: پرداخت بدهی های دانشگاه، ساماندهی و بایگانی اسناد مالی و تحویل به دیوان محاسبات، افزایش درآمدهای غیرشهریه ای دانشگاه، تحقق حسابداری تعهدی، تعیین به موقع حسابرس و ارائه گزارشات به روز، ثبت کلیه قراردادهای دانشگاه در سامانه دولت، تنظیم بودجه دانشگاه بر اساس عملکرد واقعی برای اولین بار و یکسان سازی تسهیلات وام کارکنان و اعضای هیات علمی در راستای برقراری عدالت و تعادل از جمله این اقدامات است.
وی ایجاد آرامش و محیط آرام در امور مالی را بسیار ارزشمند دانست و گفت: خوشحالم زمانی دانشگاه را ترک می کنم که از لحاظ مالی در مرحله ثبات قرار داشته و مراحل پیشرفت را طی می کند. تکمیل حسابداری تعهدی، محاسبه بهای تمام شده و بودجه ریزی عملیاتی از مهم ترین برنامه هاست دکتر عیوضی مدیرکل امور مالی دانشگاه پیام نور نیز در سخنانی با عنوان اینکه اجرای 100درصدی حسابداری تعهدی، انضباط و شفافیت مالی و صحیح اولین برنامه راهبردی و عملیاتی سرلوحه کار در حوزه امور مالی دانشگاه خواهد بود، افزود: تکمیل حسابداری تعهدی تا پایان سال 99 باید تحقق یابد.
وی ادامه داد: طبق برنامه پنجم و ششم همه دستگاه های اجرایی موظف هستند مبالغی را که وصول می کنند بر مبنای بهای تمام شده باشد و محاسبه بهای تمام شده مهم ترین خروجی حسابداری تعهدی است.
عیوضی با عنوان اینکه امور مالی پیشتیبان سایر قسمت های دانشگاه است، تصریح کرد: یکی از مولفه های اصلی حوزه امور مالی ایجاد ارزش برای دانشجویان و کارکنان دانشگاه است که می تواند در توسعه و پیشرفت دانشگاه نقشی تعیین کننده داشته باشد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور، وی در پایان ابراز امیدواری کرد: با اجرای برنامه راهبردی بتوانیم در چارچوب مصوبات، آیین نامه ها و مقررات در مسیر درست و تعالی و یپشرفت ایفای نقش کنیم.
انتهایی پیام