چهارشنبه 26 شهریور 1404

توافق سران قوا برای صرفه‌جویی حداکثری در هزینه‌ها و مخارج دستگاه‌ها، شرکت‌ها و هیأت امناها

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
توافق سران قوا برای صرفه‌جویی حداکثری در هزینه‌ها و مخارج دستگاه‌ها، شرکت‌ها و هیأت امناها

سران قوا توافق کردند در ماه‌های باقی مانده از سال 1400 مدیریت حداکثری بر هزینه‌ها و مخارج در سه قوه، سازمانها، هیأت امناها و شرکت‌های دولتی اعمال شود تا شدت و حجم کسری بودجه دولت کاهش یابد.

به گزارش مشرق، جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی با حضور سران قوا عصر امروز چهارشنبه به ریاست سید ابراهیم رئیسی برگزار شد.

در این جلسه، سران قوا توافق کردند در ماه‌های باقی مانده از سال 1400 مدیریت حداکثری بر هزینه‌ها و مخارج در سه قوه، سازمانها، هیأت امناها و شرکت‌های دولتی اعمال شود تا شدت و حجم کسری بودجه دولت کاهش یابد.

در این جلسه همچنین با تاکید بر لزوم اجرای احکام قانونی در راستای مولدسازی دارایی‌های دستگاه‌های دولتی، مقرر شد در تنظیم بودجه سال 1401 نهایت دقت به عمل آید تا با محاسبه واقعی درآمدها و تلاش برای تحقق حداکثری منابع درآمدی، بودجه سال 1401 با کسری مواجه نباشد و در نتیجه از شدت نرخ تورم و فشارهای اقتصادی کاسته شود.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری