توضیحات دادستانی کل کشور درباره مولدسازی اموال دولت
دادستان کل کشور گفت: مصوبه شورای عالی سران قوا درباره مولدسازی در دولت قبل نیز مطرح بود اما به نتیجه نرسید اما در دولت جدید به صورت جدی پیگیری شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجتالاسلام محمدجعفر منتظری؛ دادستان کل کشور شامگاه دوشنبه (یکم اسفند) در بیستمین جشنواره تولید ملی افتخار ملی اظهار کرد: یکی از مسائلی که در جلسه شورای عالی سران سه قوه مطرح شده و در دولت قبل نیز مطرح بوده اما به نتیجه نرسیده است اما در دولت جدید به صورت جدی پیگیری شد، مصوبه مولدسازی است.
وی تصریح کرد: با ابلاغ این مصوبه در فضای رسانهها، محافل و جلسات مختلف شاهد نقدهای زیادی بودیم که نقدهای سازنده در این راستا قابل پذیرش است.
واکاوی انتقادی از چالشهای اصلی پیش روی طرح مولدسازیدادستان کل کشور با اشاره به اینکه مولدسازی موضوع بسیار مهمی برای کشور است، عنوان کرد: اگر همه دستاندرکاران به صورت حساب شده، منطقی و عاقلانه در اینباره ورود کنند، این مصوبه در رشد اقتصادی و رفع مشکلات در این حوزه مؤثر خواهد بود. پیشنویس آییننامه مربوطه اشکالاتی داشته که منجر به بازگشت آن به هیئت مذکور شده که امیدواریم در اولین فرصت شاهد رفع ایرادات مذکور باشیم.
منتظری با بیان اینکه بر اساس مصوبه مولدسازی، یکسری سرمایه های منجمد دولت به سرمایههای در جریان تبدیل میشود، گفت: اجرای این مصوبه در رفع مشکلات دولت، ایجاد اشتغال و ارتقای تولید موثرخواهد بود.
وی بیان کرد: از همه فعالانی که میتوانند در این زمینه به دولت کمک کنند، دعوت میکنیم تا برای رفع مشکلات قدم پیش گذشته و همکاری کنند. دادستانی کل و دادستانهای کل کشور آمادگی دارند تا هر صاحب صنعت، تولیدکننده یا اشتغالآفرینی که در حوزه کاری خود با مشکلاتی مواجه است را کمکرسانی کنند تا مشکلات با سرعت بیشتری حل شوند.
منتظری با بیان اینکه هر کارآفرینی که به دادستانی حوزه قضائی خود در شهرستان مراجعه کرده و با پاسخ منفی مواجه شده حتماً به ما مراجعه کند، افزود: حرکت در جهت رفع موانع و مشکلات را وظیفه ملی میدانیم.
وی با بیان اینکه در زمینه صیانت از حقوق عامه نیز گامهای خوبی در دادستانی کل برداشته شده است، تصریح کرد: طبق اطلاعات ما محدودیتهایی از سوی برخی وزارتخانهها و دستگاههای اجرایی نیز در مسیر تولید ایجاد میشود که باید برطرف شود تا در عرصه تولید مشکلی ایجاد نشود.
دادستان کل کشور با بیان اینکه سیاست قطعی دولت رفع موانع تولید است، گفت: تلاشهای زیادی در این زمینه انجام میشود اما بهتر از اینها نیز میتوان کار کرد؛ امروزه اقتصاد یک مسئله محوری در کشور است و هر کسی که میخواهد خدمتی به کشور کند باید در این راستا حرکت کند.
وی تأکید کرد: با همکاری وزارتخانههایی همچون صمت، کشاورزی و دستگاه قضا، باید واحدهای تولیدی غیرفعال شناسایی و راهکارهایی برای رفع موانع فعالیت آنها اندیشیده شود که دادستانی کل کشور در این راستا آمادگی کامل دارد.
منتظری با بیان اینکه تحقق رشد اقتصادی نیازمند جهش تولید است، افزود: با رونق و جهش تولید شاخصهای اقتصادی نیز بهبود خواهد یافت. از زمان مطرح شدن موضوع اقتصاد مقاومتی، رهبر معظم انقلاب، شورای عالی اقتصاد را تشکیل دادند و از هر سه قوه به طور جدی خواستند تا به تولید و رفع موانع کمک کنند.
وی خاطرنشان کرد: بخش عمدهای از مسئولیت در بخش تولید و رفع موانع بر عهده دادستانی کل کشور گذاشته شد که در چند سال گذشته اقدامات جدی در دادستانی کل کشور در حمایت از تولید انجام شد.